zemlyanin_007 Опубліковано: 8 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2011 Нужен фундамент "под ключ". Период: первая половина июня Объем: +- 27 кубов Калькуляции жду в личку. пы.сы. рассматриваю как блоки так и заливной (склоняюсь), жду Ваших предложений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
michalov1 Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Нужен фундамент "под ключ". Период: первая половина июня Объем: +- 27 кубов Калькуляции жду в личку. пы.сы. рассматриваю как блоки так и заливной (склоняюсь), жду Ваших предложений. "+-27" объясните подробнее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zemlyanin_007 Опубліковано: 9 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 "+-27" объясните подробнее... Это то, что я прикинул самостоятельно..... но проектанты могут внести свои коррективы ... так как пристраиваю к уже существуещему дому.... перепады уровня итд .... на выходе думаю будет 27-30 куб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitry Bud Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 а где делать.Киев,Вышгород? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zemlyanin_007 Опубліковано: 9 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Наше предложение во вложении. Спасибо, буду изучать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз