trik Опубліковано: 6 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2011 Есть сухая дубовая доска необрезная толщиной сантиметров 8. Нужно из нее наделать ступеней в количестве 19 шт. Ступени 120х28х5(4). Отзовитесь кто может сделать такую работу. Интересует цена вопроса. о50-597-оо-семь-шесть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
an_drejka11 Опубліковано: 7 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2011 Думаю Вам портрібно позвонити по тлф який я для Вас кину в ЛС. Цех знаходиться на Видубичах . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 8 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2011 Спасибо. Поговорил. Ищу дальше. Хочу проанализировать полученную информацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 8 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2011 Материал находится в Васильковском р-не. Соотв ищу где поближе. Может есть кто из Василькова-Боярки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreyGL Опубліковано: 10 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2011 Материал находится в Васильковском р-не. Соотв ищу где поближе. Может есть кто из Василькова-Боярки? Есть возле Жулян, - 180 грн. ступенька Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз