Серж 30 Опубліковано: 31 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2019 У меня было 5 семей... В этом году ни одна не перезимовала... Да и в зиму слабые заходили... Походу в районе чем то поля обрабатывают... Обидно... Это врядли. Если бы пчелы по травились, то они погибли в мае, июне. Ищите причину в другом. От клеща обрабатывали? Добавлено через 32 секунды Кто то занимался в этом году ловлей роев..?Интересно было бы услышать результаты " охоты"..В мои ловушки(5шт) только один залетел..Но такой себе серьезный этот год на рои был богат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 31 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2019 Это врядли. Если бы пчелы по травились, то они погибли в мае, июне. Ищите причину в другом. От клеща обрабатывали? у отравления есть афтершок. если концентрация яда была не критичной, то отравленный нектар успели собрать и занести в соты. и следующие поколения ели это. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 31 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2019 У меня было 5 семей... В этом году ни одна не перезимовала... Да и в зиму слабые заходили... Походу в районе чем то поля обрабатывают... Обидно... Поля обробляють всюди. А от слабкі сім"ї гинуть від голоду. Тому класики і пропонують об"єднувати та загодовувати. Але - своєчасно. Пускати в зиму сім"ю, меньше ніж на 6 вулочках - лотерея. Зазвичай, 7 чи 8... Стосовно "афтершока" після рапсу. Як на мене, обіг корму в сім"ї проходить набагато частіше і до закладання корму на зиму "їжа" змінюється разів 5 чи 6. Тим паче, що від нектару до меду бджола разів зо тридцять перепустить через себе рідину. А от же і загинути від отрути повинна зразу. ЦеМояВласнаДумка. А бджіл Ваших шкода. Сам втратив по своїй неуважності дві сім"ї - не знайшли мед у крайніх рамках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2020 Товарищи, кто-то продает прополис, пыльцу и тп? прополис свойства не потерял за пол года? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Osmia Опубліковано: 2 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2020 Як що зберігався правильно, то не втратив. В мене є 100гр зібраного восени, але він замовлений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergijKo Опубліковано: 18 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2020 У меня есть прополис 050 44 11901 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2020 Як що зберігався правильно, то не втратив. В мене є 100гр зібраного восени, але він замовлений. А как правильно и не правильно можно хранить прополис ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2020 А как правильно и не правильно можно хранить прополис ? Ну настойку в темном месте. А исходный продукт кто его знает. Может.тоже в темном. У некоторых он мягкий по пол года. У некотооых он как труха или твердый... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 14 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2020 У некоторых он мягкий по пол года. У некотооых он как труха или твердый... От температуры зависит. В тепле он мягкий, как пластелин, в прохладе- твердый. У нас весь на нужды родни расходится. Мне по полезным свойствам больше маточное молочко нравится. Прополис храним завернутым в пергаментную бумагу, в банке, в темном месте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2020 Ну настойку в темном месте. А исходный продукт кто его знает. Может.тоже в темном. У некоторых он мягкий по пол года. У некотооых он как труха или твердый... И что будет с прополисом , если хранится не в темном ?Или в холодном или жарком? Добавлено через 2 минуты Коли переглядаю вулики, зчищаю прополіс стамескою з чверті на вулику та з рамок, аби вони не склеювались. Зручно прополіс збирати в долоню і зразу катати кульку. Один вулик - одна кулька в кішені. : После такого объяснения , у меня при виде прополиса слепленного в трубочки начинает тошнота подкатываться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 После такого объяснения , у меня при виде прополиса слепленного в трубочки начинает тошнота подкатываться. Вы ещё почитайте как пчёлы мёд делают , и что такое воск :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 30 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 И что будет с прополисом , если хранится не в темном ?Или в холодном или жарком? Добавлено через 2 минуты После такого объяснения , у меня при виде прополиса слепленного в трубочки начинает тошнота подкатываться. "Ми такі принцеси, навіть не пукаєм!" (С) реклама на ТБ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 29 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2021 у отравления есть афтершок. если концентрация яда была не критичной, .. ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз