koranna Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 После ремонта в квартире осталось 6 мешков (25кг) стяжки для пола «БудМайстер «ДОЛІВКА‑12»(BASE-R), цементная улучшенная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008 Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 После ремонта в квартире осталось 6 мешков (25кг) стяжки для пола «БудМайстер «ДОЛІВКА‑12»(BASE-R), цементная улучшенная. Вы, хвастаетесь или продаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koranna Опубліковано: 29 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Вы, хвастаетесь или продаете? Я жалуюсь Продаю, конечно. А Вам скучно или покупаете?;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Я жалуюсь Продаю, конечно. А Вам скучно или покупаете?;) Куплю по 1 грн. за мешок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008 Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Куплю по 1 грн. за мешок... Вам скучно или Вы торгуетесь? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Вам скучно или Вы торгуетесь? ;) Да смотрю цены нет, предложить бесплатно совесть не позволяет..:D:D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koranna Опубліковано: 29 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Тут что, "Кривое Зеркало" тусит"?:D Вроде ж не аукцион, и стартовая цена не гривна. Я думала, это само собой разумеется, что детали в личке решаются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008 Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Тут что, "Кривое Зеркало" тусит"?:D Вроде ж не аукцион, и стартовая цена не гривна. Я думала, это само собой разумеется, что детали в личке решаются. Мы открыты к диалогу! Даешь цену в студию! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 29 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2011 Мы открыты к диалогу! Даешь цену в студию! Думаю подписью ТС все сказано.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koranna Опубліковано: 30 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2011 Цена была 100 гривен за все. Уже продано. Всем спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз