ZaRulem Опубліковано: 26 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2016 Цитата: спецом из Винницы если не затруднит, прошу контакты. ??? Сейчас решаю кто будет делать мне такую штукатурку, я из Винницы.Осторожно !!! "спецы из Винницы" - Халтура полноая!!! Сайт шпаклевка - штук . ком. уа там такой Александр есть, который принимает заказы на работы. предоплату на карточку просит скинуть. Потом приезжает ЕГО бригада - шпаклюют (срали, мазали , лепили) и говорят: - подсохнет, мы приедем поправим подчистим и покрасим. "Спецы из Винницы" уехали- вот тут все и началось ... Трещины на стенах вокруг окон ... откосы сыпятся.. фото прилагается: goo.gl/photos/KQRCSVgp5ujZWCvS9 Звоню Александру с сайта - куда предоплату слал ( скидывает, прячется..) Звоню бригадиру ВАЛЕРЕ , скидываю фотографии - итог (телефон не берет ... прячется).. Итог: Я с дырявыми стенами - они с моими деньгами. А главное, спецов ,желающих исправить такую халтуру в Киеве нет! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
o.v Опубліковано: 21 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2016 В каких киевских магазинах можно пощупать/посмотреть известковые линейки Ферозит, БудМикс (стартовая, финишная шпаклевки, грунт, краска) а также краски Primalex? В гиперах есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZaRulem Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 В каких киевских магазинах можно пощупать/посмотреть известковые линейки Ферозит, БудМикс (стартовая, финишная шпаклевки, грунт, краска) а также краски Primalex? В гиперах есть? Епицентр - линейка Ферозит На Оболони склад Primalex (нашел через оф.сайт) БудМикс - пересылали из ровенской области службой доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 В каких киевских магазинах можно пощупать/посмотреть известковые линейки Ферозит, БудМикс (стартовая, финишная шпаклевки, грунт, краска) а также краски Primalex? В гиперах есть? У Ферозита есть фирменный магазин-склад в Киеве. Там почти весь ассортимент представлен. Находятся в р-не Выдубичей (ул. Будиндустрии, 7 кажется) П.С. Дорога там адская.....ехать желательно внедорожнком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
o.v Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Да, с доступностью у них туго. Представительство Ферозит я видел, но оно далеко. В Эпицентре не вся известковая линейка представлена: есть 235, 240 и 17, нет 340 и 15. Продавцы вместо 15 грунтовки говорят брать любую акриловую глубокого проникновения, но я им не верю. БудМикс, похоже, действительно не представлен в Киеве. Нашел несколько магазинов продающих Ферозит с доставкой, посмотрим что выйдет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romario111 Опубліковано: 30 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2016 БудМикс - пересылали из ровенской области службой доставки. Откуда именно если не секрет?Я из Ровно,как раз ищу себе штук 3 гладь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZaRulem Опубліковано: 1 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2016 Откуда именно если не секрет?Я из Ровно,как раз ищу себе штук 3 гладь. Очень секретная информация находится здесь bud-mix.ua/ru/kontakty/ 1. Нашел на сайте телефон 2. Позвонил, там мне дали ближайшего менеджера.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
o.v Опубліковано: 2 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2016 Какая грунтовка предпочтительнее перед нанесением данной штукатурки: Грунт 1 (акриловая) или Грунт 15 (силикатная)? В описании указаны обе, в мануале Грунт 15. Судя по описанию 15-го, он больше подходит для известковых "штуков". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ugin78 Опубліковано: 7 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2016 Я робив так 1. стіна газобетон 2. грунт - ферозіт 15 3. штукатурка тепловер лайт - 3 см 4. шпаклівка тепловер + штукатурна сітка (брав найдорожчу) так зробив всі спальні і зал. все стояло більше року (пройшло через зиму). як тільки з,явилися чатли - продовжив 5. грунт - ферозіт 15 6. штук 2 7. штук3 (вапняна шпаклівка) 8. ферозіт 37 (вапняна фарба) - покищо все біле, після закінчення всіх брудних робіт, кімнати по бажанню будуть змінювати кольори (в цю фарбу є кілька кольорових добавок) на кухні плитка і по цементно-вапняній штукатурці гіпсова шпаклівка і буде фарбуватися білою фарбою (там на банці якесь зелене яблуко ) ванна - повністю плитка по цементній стяжці, але під плиткою пройшовся гідроізоляцією по підлозі і стінам (душ ванна вмивальник) хоча беруть сумніви щодо цієї гідроізоляції вітальня 1. цементно - вапняна штукаткрка 2. штук 2 3. штук3 (ферозіт 340) залишилося пофарбувати. Добавлено через 9 минут до речі, штукатури до цього працювали з гіпсом , і грунт 15 їм не сподобався, я також почав сумніватися. допоки один не вляпався в цей грунт кросівком - відмити неможливо (після висихання). я думаю він не робить на стіні плівки (на зразок мильної), а покриває лише сам матеріаз ,не закриваючи пори. щось таке 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анастасія Опубліковано: 6 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2017 Порадьте, будь ласка! в кватрирі штукатурка середньої-нижчої якості (сипиться). Хочемо вапняну шпаклівку, так як вона екологічніша. Чи варто грунтувати силікатним грунтом??? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
o.v Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Порадьте, будь ласка! в кватрирі штукатурка середньої-нижчої якості (сипиться). Хочемо вапняну шпаклівку, так як вона екологічніша. Чи варто грунтувати силікатним грунтом??? Дякую! Я б робив згідно мануалу. От, наприклад, що пише Ферозіт: Слабкі основи укріпити ґрунтовкою глибокого проникнення Ферозіт Грунт 15 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 21 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2017 В мене така ситуація, зовнішні стіни з газоблоку, внутрішні,перестінки з цегли, чи давати по кутах стику газоблоку і цегли кутники і які ? Хочу штукатурити вапняно-цементною штукатуркою + штук на наступний рік. Скільки цементу додається на 1 м3 привозної вапняної штукатурки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_rovno Опубліковано: 22 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2017 Знающие люди, подскажите, пожалуйста, можно ли поверх гипсовой шпаклевки использовать ШТУК. И, если да, то как? Если такой вариант, как вы пишете, то только с предварительной поклейкой сетки. Вариант без Штука - закрыть гипс хорошей акриловой шпаклевкой. У штука по гипсу будет не лучшая в данном варианте адгезия. Добавлено через 5 минут Чи варто грунтувати силікатним грунтом??? Дякую! Хороший силікатний грунт позакриває всі пори в поверхні стіни, його ще називають рідким склом "Слабкі основи укріпити ґрунтовкою глибокого проникнення Ферозіт Грунт 15" - це напевно новітня українська технологія - навіщо придумувать те що не треба Добавлено через 11 минут Я б робив згідно мануалу. От, наприклад, що пише Ферозіт: Ніколи цього не робіть... В Європі давно вже працюють по перевіреній роками технології, у нас ще шось придумують своє, вводячи клієнта в о...ну й майстра в поп...во. Добавлено через 23 минуты Перед тим, як робити ШТУК, варто визначитись, що ви від нього хочете. Фішка цього матеріалу не в дешевій ціні, наприклад чеський Штук фірми КВК - 160 грн/30кг + доставка. ШТУК не варто робити в санвузлах, коридорах, камінних залах, на стелі, сходових маршах, на фасаді. Потім знайти майстрів та поїхати, якщо це можливо, на попередній обєкт, подивитись стіну після фарбування та попитати враження власників. Штук - це суперматеріал, після професійного фарбування він просто чудовий. Робити його фізично трохи складніше від гіпсової та акрилової шпаклівки, тому й ціна роботи майстра має буть дещо більша. Мої найкращі побажання всім Добавлено через 28 минут Займаємось штуком в Рівному й на Волині. Напрямок наших ремонтів - екологічні покриття для стін. Для внутрішньо кімнатних стін це штук. Для коридорів, прихожих, сходових клітин, камінних залів, де присутні механічні впливи, пил, є потреба вологого прибирання - декоративні покриття акрилові або на основі високоякісного вапна та мармурової муки/це недорогі натуральні італійські декоративні покриття типу марморіна, травертина й венеціанки/. Якщо екологічність квартири для вас на першому місті - звертайтесь, раді допомогти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МираславДар Опубліковано: 10 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2017 Хочу запитати чи можна наносити "штук" на скловолокно ("павутинку")? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 12 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2017 Для коридорів, прихожих, сходових клітин, камінних залів, де присутні механічні впливи, пил, є потреба вологого прибирання - декоративні покриття акрилові або на основі високоякісного вапна та мармурової муки/це недорогі натуральні італійські декоративні покриття типу марморіна, травертина й венеціанки/. 1. Яки материали(виробники назви и.т.д) порадите з того що э на нашому ринку? 2. Що скажете на рахунок Vetonit, пид що воно пасуе найкраще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 17 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2017 Чому штук не підходить в коридорі і сходовій? Який пиріг під штук- цегла(газоблок),вапняно-цементна штукатурка і що дальше? Чи є необхідність сітки по всій площі стін? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_rovno Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 Хочу запитати чи можна наносити "штук" на скловолокно ("павутинку")? Ми в основному так і радимо замовнику Добавлено через 12 минут Чому штук не підходить в коридорі і сходовій? Який пиріг під штук- 1. Це зони максимальної запиленості, забрудненості та механічних впливів на поверхню стіни, фарбована поверхня штуку не терпить вологого прибирання, вапняна фарба покриття має 1 ступінь стирання на суху, акрилові покриття більш стійкіші, хоча менш екологічніші. Тут вибирати треба із двох - практичність чи екологічність. 2. Це все індівідуально і залежить від стану поштукатуренної поверхні та фінансових приоритетів замовника. Добавлено через 7 минут 1. Яки материали(виробники назви и.т.д) порадите з того що э на нашому ринку? 2. Що скажете на рахунок Vetonit, пид що воно пасуе найкраще? Матеріали стандарту ELF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 Якщо чеський штук то якого виробника? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 Якщо чеський штук то якого виробника? а де в нас його взяти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 Можна заказати і привезуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 18 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2017 Можна заказати і привезуть. явки пароли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pavel_rovno Опубліковано: 19 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2017 Якщо чеський штук то якого виробника? Фірми KVK , але не всім українським замовникам він підходить, в нього дуже велика зернистість - просто дуже, виходить трохи шорсткувата поверхня стіни, в роботі він більш тяжчий на руки - кажу як є. Наші люди люблять більшу гладь, за кордоном більш природнішу поверхню. Але у нас був замовник із Луцька, то йому треба був тільки закордонний матеріал який ми дістали, і поверхня стіни як в Європі. Там до речі фарбують без піскування, хто в цій темі той мене зрозумів. Пишу для того, щоб не мали ілюзій стосовно європейського штуку - не всім замовникам він підходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 19 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2017 Знайомий брав чеський іншого виробника, мішок вишнвого кольору, не пам'ятаю назви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex-Vin Опубліковано: 27 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2017 Хороший силікатний грунт позакриває всі пори в поверхні стіни, його ще називають рідким склом Виробники кажуть, що пори силікатним ґрунтом не закриваються! Закриваються лише якщо є калюжі з цього ґрунту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
o.v Опубліковано: 29 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2017 Подскажите, а как вы определяете моменты когда можно (нужно?) пройтись по штуку ворсистой теркой и губчатой теркой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз