Leonid_B Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 (змінено) Всім шанувальникам сучасної української музики ! 13 травня 2011 р. о 20.00 в столичному клубі "Crystal Hall" відбудеться концерт-презентація нового альбому "СВІТ" київської групи "МАНДРИ". Перед концертом гратиме DJ Derbastler. "СВІТ - це несподіване (для багатьох шанувальників групи) занурення в романтичний рок простір, з новим сучасним звучанням, на відміну від попередніх, в основному фолькових, робіт групи "МАНДРИ". Більше інформації про подію на офіційному сайті групи www.mandrymusic.com Замовлення квитків на www.parter.ua, (ссылка устарела) та за тел.287-8787, 098.495-2724 Змінено 28 квітня 2011 користувачем Leonid_B Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pratavetra Опубліковано: 22 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2013 А я была на концерте Мандрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Burulka33 Опубліковано: 5 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2013 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lenora Опубліковано: 22 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2013 старе й добре " Нас кличе у мандри дорога, грає чарівна струна, в променях сонця ранкових ця пісня для тебе луна" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 22 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2013 Їх перший кліп 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Burulka33 Опубліковано: 22 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2013 Тема превращается в тусовку почитателей группы МАНДРЫ п.с. я за:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lenora Опубліковано: 23 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2013 Не спи, моя рідна Земля, не спи, моя Україно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
candle779 Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Очень нравится эта песня. слышала ее в исполнении Пашныка - просто здорово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zenikk Опубліковано: 15 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 "Мандри", в принципі, чудова українська музична група. Мені подобається і звучання, і тексти, і патріотизм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jonny Lang Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Я маю припущення, що українська музика стане на високий рівень.Потенційно вона здатна це зробити.Головне відсторонитись від упс упс упс. Лишити це для коломийок. А так, дуже класні є пісні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 11 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marusia93 Опубліковано: 26 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2014 «Яскраве Радіо» - одна з перших україномовних онлайн-радіостанцій країни! Дарує слухачам можливість насолоджуватися виключно українською музикою вже понад 5 років. Заходь на сайт (ссылка устарела) та не забудь додати сторінку в закладки, щоб залишатися на хвилях радіо з українською душею! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 26 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2014 Такий великий "борд", а інформації - "нуль". "Яскраверадіо" - лише в інтернеті, чи за п"ять років вже має свою хвилю в ефірі??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ann_f Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 Наче я і меломан,але ніколи про це радіо не чула:sad: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fender6 Опубліковано: 13 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2018 Хорошая группа, был разок на концерте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз