руки_из_попы Опубліковано: 27 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2011 нужен наружный дизайн дома в средневековом стиле цены скидывайте в личку или на мыло pitonn@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Max_designer Опубліковано: 27 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2011 1 гривна за 1 дизайн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 27 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2011 даже не знаю как отреагировать на это предложение... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Max_designer Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 даже не знаю как отреагировать на это предложение... А что вас смущает в этом предложении? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 28 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 А что вас смущает в этом предложении? не буду пока делать выводы.... подожду скиньте мобильный в личку и я Вас наберу....просто мне горит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РуководителЪ Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 Где-то так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 28 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 где то так ..... но нужны ньюансы.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 где то так ..... но нужны ньюансы.. Бог мой ну какое же это средневековье?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astohik Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 +1 Не вижу не капельки средневековья Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 28 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 извините.... но я в этом вопросе профан... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Max_designer Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 не буду пока делать выводы.... подожду скиньте мобильный в личку и я Вас наберу....просто мне горит Я думаю, тема будет интересна не только вам. Пишем здесь, без лички. Вот мой телефон 000000000000000 На счет "горит" отвечу сразу же - "служенье муз не терпит суеты" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Max_designer Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 Хм, правилами форма запрещено выкладывать телефон, заходим в мой профиль, смотрим его там Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k2007 Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 Руки из жопы, немножко офтопа, но если забор еще не поставили посмотрите на ссылку дешево и ярко. Под Ваш стиль (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СТРОИМ ВСЕ Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 (змінено) Можем сделать..... Змінено 28 квітня 2011 користувачем Оз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 28 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 Хм, правилами форма запрещено выкладывать телефон, заходим в мой профиль, смотрим его там бред какой то ....этот сайт служит хорошим помощником для тех кто строит и для тех оказывает услуги.. он для того и существует, чтобы люди все тут узнавали и находили друг друга... не понимаю за что тебе дали горчичник... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оз Опубліковано: 28 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2011 бред какой то ....этот сайт служит хорошим помощником для тех кто строит и для тех оказывает услуги.. он для того и существует, чтобы люди все тут узнавали и находили друг друга... не понимаю за что тебе дали горчичник... Правила тендеров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 15 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2011 Руки из жопы, немножко офтопа, но если забор еще не поставили посмотрите на ссылку дешево и ярко. Под Ваш стиль (ссылка устарела) ничего там не увидел.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз