Curtis Опубліковано: 15 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2011 Ворота, самовывоз, самодемонтаж. отдам кому нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmi3yk Опубліковано: 16 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2011 Цена вопроса и где находятся ворота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dklimock Опубліковано: 16 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2011 Цена вопроса и где находятся ворота? присоединяюсь к вопросу. какая длина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
driver53 Опубліковано: 16 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2011 Ворота, самовывоз, самодемонтаж. отдам кому нужно. Просто необходимы. Коньяк-папе, цветы-маме, детям-мороженое... Размер подходит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgeniй Опубліковано: 17 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2011 Сколько весят? Сколько стоят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 25 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2011 Ворота уже забрали?.. а то у меня интерес появился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 25 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2011 Ворота уже забрали?.. а то у меня интерес появился та не, стоят они себе спокойно, какой то дядька предложил 500 грн с ним и договорился, а потом он исчез.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 25 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2011 могу завтра подъехать глянуть.. и еще бы размер знать.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 26 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2011 могу завтра подъехать глянуть.. и еще бы размер знать.. 8-) ворота воротистые) можно и завтра) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 12 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 травня 2012 К воротам в начале темы присоединились еще гаражные ворота! Размер 253х180. Все находится В Новых Петровцах. Жду предложений 0663632277 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fedot Опубліковано: 14 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2012 ked, а почем щас кило лома?? а то у меня тоже ворота пропадают )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз