P.S. Опубліковано: 12 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 Помогите с дизайном мебели в маленький кабинет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.S. Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 Спасибо, Genkot, за консультацию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.S. Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 Что, никто не хочет сделать стол и стелаж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glumanes Опубліковано: 12 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 Что, никто не хочет сделать стол и стелаж? Мебельщики еще на выездах видимо, буду 1-м Дсп 18мм Swisspan кромка Пвх 22х2, фурнитура попроще. Стол комп. + стеллаж под папки открытый, закрытый? Такой вариант посчитать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.S. Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 Мебельщики еще на выездах видимо, буду 1-м Дсп 18мм Swisspan кромка Пвх 22х2, фурнитура попроще. Стол комп. + стеллаж под папки открытый, закрытый? Такой вариант посчитать? фурнитуру покачественней, стол без отделения для комп.блока (потому что ноутбук), стелаж закрытый. Не могу определиться с какой лучше стороны стол ставить. Если у вас есть рекомендации, пожалуйста, пишите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glumanes Опубліковано: 12 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2011 фурнитуру покачественней, стол без отделения для комп.блока (потому что ноутбук), стелаж закрытый. Не могу определиться с какой лучше стороны стол ставить. Если у вас есть рекомендации, пожалуйста, пишите. Я Вам посоветую (как бы сделал для себя) и посчитаю вариант №2 от Genkot и скину в личку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей столяр Опубліковано: 14 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2011 Что, никто не хочет сделать стол и стелаж? Массив рассматриваете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.S. Опубліковано: 14 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2011 Массив рассматриваете? Нет. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей столяр Опубліковано: 15 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2011 Не за что, обращайтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.S. Опубліковано: 4 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2011 спасибо glumanes 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glumanes Опубліковано: 4 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2011 спасибо glumanes Это Вам спасибо, что заказываете у нас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз