-КУЛИБИН- Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Вчера я видела такой гамак в Эпицентре на Григоренко, 40 ( возле м.Позняки) за 1500 грн Это точно? Нехочется зря ехать через весь город Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 Судя по фото качатся в нем можно только в открытом состоянии или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 25 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2009 Видела я их в эпицентре .при близком рассмотрении я была разочарованна.Качество оставляет желать лучшеге .Мне кажеться там лечь можно только ребенку .а от взрослого развалится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slim69 Опубліковано: 25 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2009 Видела я их в эпицентре .при близком рассмотрении я была разочарованна.Качество оставляет желать лучшеге .Мне кажеться там лечь можно только ребенку .а от взрослого развалится. 119кг.,182см. - опробовано :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 25 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2009 119кг.,182см. - опробовано :D У вас постоянно стоит под открытым небом или по необходимости? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slim69 Опубліковано: 25 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2009 У вас постоянно стоит под открытым небом или по необходимости? Он у меня стоит в кабинете,на втором этаже:D мы в доме еще не живем,а иногда охота на природе поспать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз