alkul Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Проезжал сегодня мимо высотки в Ирпени, наблюдал почти зиму - все усеяно белыми шариками. Со стены высотки сорвало утеплитель, все усеяно пенопластом. И детям радость, и на улице праздник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sonor Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Халтурщики фасад утепляли :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Реально халтура - просто на ляпухи поклеили, дюбелей нет... Сетки тоже... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Где ещё утепляли эти халтурщики? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Балбес-строитель Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Я думаю, утепляли так как платили. Наверняка искали подешевле, результат соответствует цене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leshko Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Я думаю, утепляли так как платили. Наверняка искали подешевле, результат соответствует цене. Поддерживаю ВАС Начальство бабло скосило, а робочим понти дало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Странно. Я вижу и грибки (дюбеля) и сетку видно. Отрывало полосами. Присмотритесь... Вот перехлеста сетки не видно. имхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз