Дачница Лена Опубліковано: 6 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2011 Господа форумчане, кто может поделиться(за деньги) отросточками различных сортов фуксий. Желательно на левом берегу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NataliM Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Видела несколько предложений на slando, написала что готова купить. Ответов увы не было. Тоже хочу купить. Особенно нравится когда цветки белые с фиолетовым. Красота!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 8 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Я уже себе купила .Нашла на лесном массиве магазин.На сландо по 20 гр просят- это дорого.И на выставке тоже по 20 гр., я покупала по 12. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NataliM Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 А где именно магазин не подскажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 8 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 А где именно магазин не подскажете? Улица Шолом-Алейхем кажется 18 дом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ksu160576 Опубліковано: 8 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 Улица Шолом-Алейхем кажется 18 дом о а что за магазин? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 8 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2011 о а что за магазин? Я не помню точно как он называеться, что типа цветы для вас.У них есть сайт, но у меня он не открываеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аш- Опубліковано: 9 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2011 Я не помню точно как он называеться, что типа цветы для вас.У них есть сайт, но у меня он не открываеться. www.flowerslove.com.ua/ у меня открывается нормально у них еще пеларгонии, петунии и чт. еще балконное было Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
орхидея Опубліковано: 13 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2011 в прошлом году в Камелии было в теплицах полно разных сортов.Кустики от 15 до 60грн\кустища\Много сортов.Но в этом сезоне еще не заезжала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз