Алавер Опубліковано: 4 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 Нужно вывезти 3 камаза грунта! Район Берковцов. Тел. 063-062-5-062 Александр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 4 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 Нужно вывезти 3 камаза грунта! Район Берковцов. Тел. 063-062-5-062 Александр Что за грунт ? От меня до Берковцов километров 25-30. Но, если подойдёт, доставку оплачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алавер Опубліковано: 4 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 Грунт - не чернозем - суглинок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 4 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 Грунт - не чернозем - суглинок. Увы ... У меня песка и суглинка полно. Мне бы либо чего-то твёрденького ( на дорогу ), либо полезненького ( на газоны ) ... Удачи Вам ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wps Опубліковано: 4 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 Нужно вывезти 3 камаза грунта! Район Берковцов. Тел. 063-062-5-062 Александр Приму 10 км от Вас, если интересно. Но с Вашим вывозом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алавер Опубліковано: 7 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2011 Сегодня грунт вывезли! Получилось 6 машин. И еще около 6 осталось (на обратную подсыпку). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз