micle Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 Куплю профнастил можно бу, в любом состоянии Нужно 13 листов (так чтобы общая длина была 15 метров) Высота - 1.7, но можно и выше. 050 384-7236 Михаил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 отбраковка, где то по 35 грн кв.м. тел: 225-6410, Александр Иванович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
winfacks Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 отбраковка, где то по 35 грн кв.м. тел: 225-6410, Александр Иванович А почему отбраковали? пссорри ТС, мне тож цикаво - но не перебиваю, так - интересоваюсь:roll:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 брак, типа окрашен неравномерно, царапины... да я точно и не знаю, позвоните по указанному телефону, человек вам более детально объяснит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
micle Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 Купил я этот отбракованный профнастил. Конечно не новый но цена/качество - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Agip Опубліковано: 17 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2012 Добрый день. не знаю стоит ли создавать свою тему, но учитывая небольшой опыт форумов "темы не плодить" поэтому придерживаюсь этого мнения. Неспешно ищу профнастил - Не крашеный ( можно б/у для разных нужд ) - метров 100 пагоных - крашеный ( если осталось у кого то ) - метров 30 пагоных территориально я КИев ( а нужно в Киевскую область с Любарци ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2012 Купил я этот отбракованный профнастил. Конечно не новый но цена/качество - А фоток нету, случайно? Посмотреть на эту отбраковку хочется... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Agip Опубліковано: 2 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2015 актуально. куплю у кого что есть... если по цвету - то зеленый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз