Ferzь Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 Хочу примерно такую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 2 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2011 поиск умельца продолжается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 4 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2011 продолжается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artefact Опубліковано: 5 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2011 (змінено) Кузня Изготовление и монтаж Змінено 5 квітня 2011 користувачем Оз тендер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 6 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2011 ну и что,что кузня? вам калитка на фото видна? раз видна,так и напиши,что так мол и так,что можем,что стоит столько то,что телефон такой то. Бляць, как малые дети. кто там мне в личке брался просчитать,где просчёты?мне что нада год от вас их ждать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Promline Опубліковано: 6 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2011 здесь портфолио по воротам и калиткам: (ссылка устарела) Украина, Сумская область, с. Подлесновка, Валашко Владимир Иванович Тел.: +38 (066) 990-23-15, +38 (050) 837-79-16 E-mail: admin@valashko.com.ua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uoi Опубліковано: 6 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2011 здесь портфолио по воротам и калиткам: (ссылка устарела) Украина, Сумская область, с. Подлесновка, Валашко Владимир Иванович Тел.: +38 (066) 990-23-15, +38 (050) 837-79-16 E-mail: admin@valashko.com.ua ТС, конечно уже подбирает себе калитку на сайте, звонит, уточняет цены и планирует поездку в сумскую область. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз