Tenerif Опубліковано: 10 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 Прочитал книгу Чарльза Мартина "Между нами горы". Понравилось, кстате лучше чем фильм снятый по мотивам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 Ни один фильм не может до конца передать эмоции от прочтения самой книги. Более того, они меняются в зависимости от возраста, ты начинаешь замечать смысл в строчках которые в юности проскользнул не обращая внимания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BassMassive Опубліковано: 12 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2019 Дэн Миллмэн - Путь мирного война Советую прочитать данную книгу каждому мужчине, вне зависимости от возраста. В своё время, эта книга очень изменила моё самосознание. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БравицкийС Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 Я в последнее время увлекаюсь саморазвитием и нашел такую книгу под названием НЛП. Суть книги заключается блестящего тренинга Ричарда Бэндлера "Мастер НЛП". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Не можу знайти нормального сайту, де можна було б безкоштовно читати он-лайн або скачати (у ворд чи пдф) книги. Підкажіть, якщо маєте досвід. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юра Фундук Опубліковано: 25 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2023 Хтось цікавиться фентезі? Я начебто не дуже, але є одна книга яку готови перечитувати вічно, точніше це серія книг Метро, звичайно не приємно що автор росіянин, Дмитрий Глуховский, але почитати який апокаліпсис в москві та всій росії приємно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз