SadKo Опубліковано: 27 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2011 Заборчик декоративный, в наличии 12 секций. Длина секции 2 метра. Сколько стоит такой забор я не знаю, но предлагаю купить его за половину цены нового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 27 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2011 Интпересует.. написал в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 30 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2011 Забор в продаже. Секция стОит 300 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 5 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2011 Ограждение в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2011 Забор пока не продан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 11 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2011 типа напомню о своем предложении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 24 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2011 lavilong, накиньте одну гривню на килограмм и я согласен. Заборчик очень красивый: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 24 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2011 сколько вес одной секции? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 24 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2011 Не знаю. Сейчас подумаю как можно взвесить или посчитать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 24 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2011 31 кг. секция Взвешивание двойной секции показало 65 кг. Сбросил три кило на неточность. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SadKo Опубліковано: 30 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2011 Забор продан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз