EugeneH Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 (змінено) В мене склалось таке враження що АК лише піднімає рН і ні капельки не дезінфікує. Вчоро кинув дозу - сьогодні на стінах зелень і рН тестер "зашкалює" Змінено 23 березня 2011 користувачем EugeneH ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
emaux Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Производитель и торговая марка химии ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 23 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Производитель и торговая марка химии ? Delphin, Hoelzle & Chelius GmbH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Neptyn Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 При использовании активного кислорода, нужно периодически делать ударное хлорирование. Активный кислород полностью не справляется с дезинфекцией. Или можно поставить УФ дезинфектор, тогда кислород будет нормально действовать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 23 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 При использовании активного кислорода, нужно периодически делать ударное хлорирование. Активный кислород полностью не справляется с дезинфекцией. Или можно поставить УФ дезинфектор, тогда кислород будет нормально действовать. УФ дезінфектор встановлений і фунціонує. Більше всьго мене хвилює підвищення рН. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bio7 Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 В мене склалось таке враження що АК лише піднімає рН і ні капельки не дезінфікує. Вчоро кинув дозу - сьогодні на стінах зелень і рН тестер "зашкалює" Вам нужно добавить шок без хлора жидкий. Ссылку сброшу Вам в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bio7 Опубліковано: 24 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2011 В мене склалось таке враження що АК лише піднімає рН і ні капельки не дезінфікує. Вчоро кинув дозу - сьогодні на стінах зелень і рН тестер "зашкалює" Еще раз перечитал Ваше сообщение и решил его дополнить. У Вас высокая щелочность. Сначала понизьте pH средством pH-. Затем при выключенной фильтрации примените Шок-хлор стабилизированный или нестабилизированный. Активный кислород - это конечно супер средство для внутренних бассейнов, но хотя бы 1 раз в месяц нужно применять шоковую дозу хлора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз