salix Опубліковано: 20 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 так в кожен камін попадає пилюка і не чув щоб від цього хтось помер:D:D:D а може у всіх стоїть фільтер очистки повітря????:fool: Может никто таки не умер. Но запах горелой пыли в гостиной рядом с камином Вам зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 20 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 Может никто таки не умер. Но запах горелой пыли в гостиной рядом с камином Вам зачем? у знайомого стоїть камін без усяких там прибамбасів і ніякого запаху паленого пороху я не чув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salix Опубліковано: 20 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 у знайомого стоїть камін без усяких там прибамбасів і ніякого запаху паленого пороху я не чув. ВЫ внимательно читайте ветку. Пыль горит на раскаленном металле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 20 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 ВЫ внимательно читайте ветку. Пыль горит на раскаленном металле. може я чогось не розумію,але про який метал йде мова????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 20 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 ВЫ внимательно читайте ветку. Пыль горит на раскаленном металле. Не горит. А если и горит, то не чувствуется и жить не мешает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 20 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 Не горит. А если и горит, то не чувствуется и жить не мешает... Підтримую!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 20 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 може я чогось не розумію,але про який метал йде мова????? Я так понял, что на металле самой топки. Т.е. пыль поднимаемая вентилятором должна оседать на топке и гореть, источая запах горелой пыли. Нет такого. Не пылесос же ставится под той топкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 20 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2011 Та в камін і без вентилятора поступає повітря з порохом то що тоді пропонуєте ставити всім фільтра???На скільки знаю я то ніякого запаху горілого пороха не відчувається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salix Опубліковано: 21 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2011 Не горит. А если и горит, то не чувствуется и жить не мешает... Нюхайте ... на здоровье. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 21 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2011 Нюхайте ... на здоровье. :D У меня нет пыли, которая мне мешает.Я не знал о такой проблеме до вашего послания. У вас иначе? Тогда... Нюхайте ... на здоровье. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artishocke Опубліковано: 22 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2011 Вентилятор Dospel KOM 600 1530 грн. фильтр(не обязательно) 570 грн. www.dospel-russia.ru/64/68/73--dospel-kom-iii-400-600-.html На работу вентилятора можно посмотреть в Каминном дворе(Днепр, Братское) Он с осевиком и в сравнение не идет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salix Опубліковано: 22 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2011 У меня нет пыли, которая мне мешает.Я не знал о такой проблеме до вашего послания. У вас иначе? Тогда... Я использую металл только в качестве дверок для печей. И живу комфортно. А металлических печей(топок,вставок) не признаю, не за что. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 22 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2011 Я использую металл только в качестве дверок для печей. И живу комфортно. Да я ж не против. Вот интересно, откуда столько знаний про горящую пыль и проблемы от этого если... А металлических печей(топок,вставок) не признаю, не за что. ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 22 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2011 Приєднуюсь до запитання!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salix Опубліковано: 24 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2011 Все металлические печи и плиты в печах при разогреве дают весьма характерный запах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kamininteres Опубліковано: 24 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2011 В мене появилась така ідея: Хочу поставити під топкою вентилятор(такий як у ванні на витяжку) для того щоб примусово збільшувати циркуляцію повітря в кімнаті. Принцип такий: подати потік повітря знизу під топку на її задню стінку,а там вже гаряче повітря вийде через решітки. Таким чином можна збільшити подачу теплого повітря в інші кімнати чи ні??? Про турбіну чув,але справа в ціні. Як думаєте з цього щось вийде чи ні?????? Камин с закрытой камерой сгорания (с топкой) работает по принципу конвекции воздуха. Другими словами воздух в любом случае будет циркулировать по Вашему помещению, и нагревать его. Принудительный вентилятор поставить можно. Но есть плюсы и минусы. Плюс - быстрее нагреется помещение. Минус - будет очень не комфортное ощущение в комнате, так как вентилятор будет принудительно гонять не только теплый воздух, но и пыль, которая будет оседать на топке и на внутренней части короба. Можно на решетках поставить фильтры и со временем их менять. Но стоит ли? Если правильно подобрать мощность топки к площади вашего помещения, то без вентилятора камин сможет полноценно обогреть помещение и создать в нем уют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 26 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2011 буду ставити,а там буде видно.демонтувати можна в любий час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз