Pablo Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Знаю, що дуже багатьох також дістають. Вчора після чергового дзвінка вирішив подіставати їх зі свого боку. Один з телефонів, вказаних на сайті театрального агенства Прем"єра (ссылка устарела) живий - 044 235 77 77. За цим номером трубку бере офіс-менеджер агенства в офісі за адресою Басейна, 1/2, офіс 41. Їм явно не дуже подобається, коли їм телефонують з претензіями щодо телефонного спаму. До речі, факт спаму вони визнають. Як реагують на телефонний спам більшість людей? Посилають на.. , кидають чи не знімають трубку. В кращому разі одержують лулзи від живого спікування з якоюсь анною вікторівною з кол-центру або замовляють квитки з доставкою кур"єром куди-небудь на вулицю Будіндустрії, наліво за третьою канавою. Це все виявляється неефективним, оскільки задрочує не замовника спаму, а кол-центр, який працює, скоріш за все, на аутсорсінгу. Що я пропоную? Вважаю, що кожен, кого дістає "прем"єра", має повне моральне право подіставати Прем"єру. Зробіть добре діло, подзвоніть їм, запропонуйте дуже потрібні їм товари, роботи чи послуги, наприклад: збільшення члена 70% знижки на віагру ділянку під інд будівництво в калузькій області курси "нове в податковому обліку" 2 тони щебню з достакою кур"єром прямо в офіс на Басейну тощо Запропонуйте зробити так само всім Вашим знайомим, які пізнали радість спілкування з кол-центром цього театрального агенства. Включіть свої зв"язки, подізнавайтеся контактні дані власників та керівництва "Прем"єри", позвоніть також їм. Поширте інформацію на форумах в цих ваших інтернетах. Вже третя людина, з якою я поговорив на цю тему, здала мені адресу кол-центру - Чапаєва, 8, кв 13 (цю інформацію ще слід первірити). Світ тісний Інколи такі методи реально працюють. погугліть, наприклад "серега vs нагатинский загс" 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Как они меня за..., достали Я уже спрашивал у них, за что по их правилам, клиента могут занести в черный список Не колются 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntv Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 єтовсе не еффективно, гораздо действенней будет таки заказать у них билетов пачку с доставкой на какой нить отшиб киева, ну самому естественно не приехать . пусть поморочатся\покатаются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Я уже устал нервничать по этому поводу, просто ложу трубку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 а я ответила что не живу в киеве, мне больше не звонят! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 а я ответила что не живу в киеве, мне больше не звонят! Это мысль! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pablo Опубліковано: 18 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Щойно подзвонили чергові тварюки. На цей раз страхова компанія "Страховий капітал" (так вони представилися) "Вы уже продлили вашу автоцивилочку?.." Мразі. Пригрозив, що напишу скаргу в держфінпослуг. Але здається, що це до *****. Маю сумнів, що дівчинка, яка мені телеіфонувала, знає, що таке держфінпослуг. Поставлю на телефон програмку "чорний список" і буду їх номери методично туди заносити. Іншого виходу не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Щойно подзвонили чергові тварюки. На цей раз страхова компанія "Страховий капітал" (так вони представилися) "Вы уже продлили вашу автоцивилочку?.." Мразі. Пригрозив, що напишу скаргу в держфінпослуг. Але здається, що це до ****. Маю сумнів, що дівчинка, яка мені телеіфонувала, знає, що таке держфінпослуг. Поставлю на телефон програмку "чорний список" і буду їх номери методично туди заносити. Іншого виходу не бачу. не некий андрей звонил? номер на 15 заканчивается? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 не некий андрей звонил? номер на 15 заканчивается? Да там целый кол центр. Как то раскрутил девочку на беседу, мол будет ли ей приятно, если я ее начну каждый раз называть разными матюкальными словами, если не приятно, то зачем звонит. Она рассказала, что она студентка, подрабатывает в колцентре конторы, у них программа где написано Абонент1, Абонент2 и т.п. При этом Абоненты тасуются и оператору запомнить, что Абонент9 матюкается - невозможно. Так что бороться с девочками бесполезно. Нужно придумывать, как доставить неудобства Премьере, как организации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Нужно придумывать, как доставить неудобства Премьере, как организации. А если посмотреть с другой стороны.... раз они еще звонят, получается, что кому то это интересно? Либо просто набивают базу данных по легко внушаемым персонажам? ПС. А какие мы им неудобства можем доставить? Я забил на них. просто не вступаю в разговор и через 5 секунд о них не помню, начинаешь возмущаться - выводишь себя же из состояния равновесия. Зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Да там целый кол центр. Как то раскрутил девочку на беседу, мол будет ли ей приятно, если я ее начну каждый раз называть разными матюкальными словами, если не приятно, то зачем звонит. Она рассказала, что она студентка, подрабатывает в колцентре конторы, у них программа где написано Абонент1, Абонент2 и т.п. При этом Абоненты тасуются и оператору запомнить, что Абонент9 матюкается - невозможно. Так что бороться с девочками бесполезно. Нужно придумывать, как доставить неудобства Премьере, как организации. я про страховую компанию. Премьера это отдельная песня, их не пробрать) а из страховой звонят с одного и того же номера, представляются и т.д. - ну уж очень назойливы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pablo Опубліковано: 18 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 не некий андрей звонил? номер на 15 заканчивается? Нет, девочка. Номер 067 445 77 28 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pablo Опубліковано: 18 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Погуглив. Куча телефонів страхової компанії "страховий капітал". Зараз зателефоную в головний офіс, начальникам юр управління та відділу страхування, запропоную їм "enlarge their penis" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 о, извиняюсь, у меня Арт Гарант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pablo Опубліковано: 18 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Подзвонив в Страховий Капітал, в центральний офіс за номером 462 59 49. Пообіцяв їм, що буду звонити регулярно за цим номером, знайду інші номери, включаючи номер голови правління, членів спостережної ради тощо, і буду дзвонити на них, поки вони не перестануть спамити. Зійшлися на тому, що вони мені не дзонять, а я не дзвоню їм . Залишив свої дані, побачимо, що буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Подзвонив в Страховий Капітал, в центральний офіс за номером 462 59 49. Пообіцяв їм, що буду звонити регулярно за цим номером, знайду інші номери, включаючи номер голови правління, членів спостережної ради тощо, і буду дзвонити на них, поки вони не перестануть спамити. Зійшлися на тому, що вони мені не дзонять, а я не дзвоню їм . Залишив свої дані, побачимо, що буде супер))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 Как они меня за..., достали Я уже спрашивал у них, за что по их правилам, клиента могут занести в черный список Не колются Провереный способ - заказать билеты на окраину Киева (желательно в пром-зону). Через несколько уточняющих звонков (как добраться), сказать, передумал и отказываюсь от покупки (причины: надоело ждать курьера, уехал на срочную встречу и т.п.). После чего грозный звонок "мы ваш телефон внесем в черный список и вы не сможете покупать билеты" Чего и добивался... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 куда я их только не заказывал. хватает на месяц где-то. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 куда я их только не заказывал. хватает на месяц где-то. Мне хватило где-то на полгода. Согласитесь - достаточный срок за 10 минут потраченного времени на разговоры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 єтовсе не еффективно, гораздо действенней будет таки заказать у них билетов пачку с доставкой на какой нить отшиб киева, ну самому естественно не приехать . пусть поморочатся\покатаются Кто покатается? :D Бедный мальчик курьер. А ему "глубоко фиолетово", он катается по-часово, работа такая. Никого этим не достать. Так же не эффективно материть девочку/студентку. Сам так поступил раз, аж противно. Эта девочка ведь не при чём. Ей дали номера телефонов, пообещали *** грн плюс % от проданных, вот она и старается на прибавку к стипендии. Текучка кадров там большая и "кидают" работников своих. Но если есть время - я балдею от "потрепаться с ними". :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 18 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2011 девочка кстати причем. имхо в Киеве достаточно возможностей заработать более достойным способом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_dim_ Опубліковано: 19 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2011 а чтоб девушке не хотелось второй раз на такую роботу идти. а то и у торговых представителей "робота такая".....но с ними проще, наверное, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 19 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2011 девочка кстати причем. имхо в Киеве достаточно возможностей заработать более достойным способом. думаю текучка у них большая среди операторов и курьеров, но контору это видать устраивает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 19 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2011 думаю текучка у них большая среди операторов и курьеров, но контору это видать устраивает Контору устраивает. Потому что, там никто реально не может выполнить условия трудового договора. И им не выплачивают зарплату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pablo Опубліковано: 19 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2011 Контору устраивает. Контора эта (кол-центр) вообще чрезвычайно стрессоустойчивая, им все нипочем - текучка, недовольство персонала и клиентов, иногда претензии со стороны правоохранительных органов. Специфика бизнеса. А вот заказчики их услуг - люди солидные (как им кажется), излишних волнений не любят. Поэтому я для себя решил, что буду торбить именно их - страховые компании, театральные агенства и прочих. Им дешевле будет потребовать у кол-центра исключить меня из базы, чем терпеть издержки общения со мной. Киев - большое село, круг общения у меня широкий, при большом желании найду мобильный руководителя любой компании - заказчика спама. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз