Yana Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 Добрый день, срочно нужен специалист, который по написованному плану этажей сделает проект. буду благодарна за любую помощь. Яна yana@tmsvp.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кантимир Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 А в каком Вы городе! Есть хороший и недорогой архитектор во Львове! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olesia Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 Добрый день, срочно нужен специалист, который по написованному плану этажей сделает проект. буду благодарна за любую помощь. Яна yana@tmsvp.com.ua мой моб у вас в личке ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy_L Опубліковано: 11 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2008 Паша 8-050-3877591 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирена Опубліковано: 23 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2008 мой моб у вас в личке ) И мне, пожалуйста! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кантимир Опубліковано: 26 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2008 Это районный архитектор в г. Городок. Сам живет в Комарном. К нему надо ехать самим. Номер тел. надо поискать. Если Вам такой архитектор подходит, пишите, буду искать тел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg89 Опубліковано: 25 червня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2008 Архитектор 8-097-948-18-58 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз