madfatcat Опубліковано: 16 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2011 Привет! Возможно, кто-то встречал в нете примеры проектов с плоской эксплуатируемой кровлей? Просьба поделиться, я не нашел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 17 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2011 +1 находил очень мало и какой то хлам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 17 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2011 Привет! Возможно, кто-то встречал в нете примеры проектов с плоской эксплуатируемой кровлей? Просьба поделиться, я не нашел. tmv.com.ua/ru/mtmstyl/4816 tmv.com.ua/ru/mtmstyl/6172 tmv.com.ua/ru/mtmstyl/4407 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kamin_2006 Опубліковано: 17 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2011 Привет! Возможно, кто-то встречал в нете примеры проектов с плоской эксплуатируемой кровлей? Просьба поделиться, я не нашел. proekty.muratordom.com.ua/odnoetazhnyie/projekt_malakhit,2130,1,20.htm?nr=77 proekty.muratordom.com.ua/dvukhetazhnyie/projekt_iubilieinyi,2008,1,22.htm?nr=10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_arch Опубліковано: 3 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2012 www.domostroy.kiev.ua/c-ebro400.htm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз