Бес Опубліковано: 8 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2008 в Киеве, в международном выставочном центре на Броварском проспекте с 15 по 18 апреля состоятся интересные выставки: Примус: Кровля и фасады Примус: Строительство – Украина Примус: Камень и камнеобработка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 БЛИН!!!!! Когда же у меня время на выставки будет? эх... А до скольки выставка обычно длиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg.roof Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 БЛИН!!!!! Когда же у меня время на выставки будет? эх... А до скольки выставка обычно длиться? Эта выставка будет работать 15.04 - с 11 до 17.30; а 16-18.04. с 10 до 17.30 сам участвую, так что надо будет пригласительный маякуйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tanya Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 Хочу попробовать попасть- по кровле актуально-начала течь крыша возле дымохода.Если что -можно обратится за пригласительным? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg.roof Опубліковано: 9 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2008 Хочу попробовать попасть- по кровле актуально-начала течь крыша возле дымохода.Если что -можно обратится за пригласительным? да конечно 8 097 230 70 55 Сергей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз