Dealer Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 4 часа назад, Danica Poul сказал: смогу интересно потом обслуживать? Думаю, что с большим трудом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Токарь Опубліковано: 22 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2022 Всім привіт . Хочу замінити електро газонокосарку...купив нову АL-KO 46.4. але після першого разу поняв що перебрав .занадто велика тим більше для дружини... Тому пропоную обмін на більш меншу по розмірам . Косарка працювала один раз... Можливо продаж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 23 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2022 Может кому пригодится. Вводные: у меня ~5 соток газона. Газон достаточно ровный, но неидеальный и там растет сад на 15 деревьев-кустов. Т.е., с одной стороны ровная прямоугольная площадка, с другой - полоса препятствий. У меня 4 года отработала Alpina AL 34E. Но "стандартная" болячка: натянутый ремень на пластиковой раме приводит к нагрузке на подшипники двигателя - выработке - перекосу вала. (Кстати, если кому надо - отдаю, еще условно работающие остатки, "за коньяк". Движок работает, но одна из щеток искрит как факел, замена не решает проблему). При выборе новой ставил критерии - только электричка с асинхронным двиглом, 38+см, травосборник 40+л, рычажная регулировка высоты. Купил Agrimotor KK4015. Уже провел несколько полных покосов. Ниже привожу сравнение этих двух агрегатов Плюсы Agrimotor - заметно тише - покос получается ровнее. Не могу сказать в чем дело, но от предыдущей у меня, иногда, оставались полоски плохо покошеной травы. От этой - все ровно. - скорость работы. Предыдущей я косил 90 минут. Этой - 60минут "от сарая до сарая". Во-первых ширина 38 против 34. Во-вторых, и самое важное, +30% травосборника - основной фактор. Гораздо реже вытряхиваешь траву - конструкция травосборника. В предыдущей - трава лежала неплотно в дальнем углу и набито на входе. Тут плотнее набиваются и дальние углы. - маневренность. Парадоксально (размеры больше) маневренность улучшилась. Разворот производится "в одно движение" и косилка "сама" становится на новую линию, в то время, как на предыдущей надо было делать "разворот в три приема". Почему - не знаю: колесная база, развесовка, длина ручки и т.п. Так что габариты - не главное. - отсутствие "отверстий для продувки" (вместо них - крыльчатка) сильно облегчает чистку. Минусы Agrimotor - Изготовление корпуса. Во-первых, использование "гибкого" пластика дает ощущение "хлипкости". Но, пока, претензий нет. Ну и само качество сборки оставляет желать - наплывы и заусенцы. Колпаки колес постоянно отваливаются. - Рычаг регулировки проходит через "улитку" рабочей зоны. Да, он весь закрыт пластиковым корпусом, но наличие дополнительных препятствий в этой зоне - отличное место для скопления травы - как-то максимально высокий уровень покоса не радует - низковато. - вес. Казалось бы, причем тут это - она на колесиках едет. Но нет, в сарай занеси-вынеси. Заметно. - габарити - вопрос сложный. Да, в сарае она места занимает больше. А вот на газоне это не заметно и, даже, наоборот. (см плюсы) Итого, покупкой доволен. По долговечности еще говорить рано. Габариты и мешают и помогают. Но сокращение времени на покос заметно радует. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 Здравствуйте. Посоветуйте, пожалуйста, косилку на газон 320 кв.м. из трех участков, прямоугольные, без препятствий и подъемов/склонов, рулонный от укргазонов. Выбираю между бенз/аккум при бюджете 15-18 тысяч. В аккумуляторной смущает малое время работы и проблемы со стремительно падающей емкостью батарей (со слов соседа у которого керхер). В бензине только выхлопные газы. Присмотрел AL-KO Moweo 46 и на бензе что-нибудь из Олео-мака или Хускварны. Душа лежит к беспроводу но я не уверен что одного аккума хватит на такую площадь и нужно будет искать что то акционное с двумя, а это уже 20 тыс. На поводке косилку не хочу. Буду рад, если кто то поделится опытом работы на аккумуляторной, заранее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 Я б на Вашому місті однозначно брав бенз + широка (51см) + самоходна + бажано великі колеса Якщо буде вищеописана, то розраховуйте, що стрижка газону 3,2 сотки займатиме 30-40хв. І всзагалі не відбиратиме сил. В мене 4,5 сотки, рози, дерева, багато петлянь. Стрижу +/- годину. Моя косілка Газонокосилка бензиновая AL-KO Easy 5.1 SP-S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 8 минут назад, HumanKM сказал: Я б на Вашому місті однозначно брав бенз + широка (51см) + самоходна + бажано великі колеса Якщо буде вищеописана, то розраховуйте, що стрижка газону 3,2 сотки займатиме 30-40хв. І всзагалі не відбиратиме сил. В мене 4,5 сотки, рози, дерева, багато петлянь. Стрижу +/- годину. Моя косілка Al-Ko Газонокосилка бензиновая AL-KO Easy 5.1 SP-S А чуть меньше самоходные при этом не дороже - можете посоветовать? И вопрос - как это самоходность работает? Допустим узкий проход с тупиком (между грядок) - вперёд Я проеду, а назад? Глушить надо и оттягивать или там какая-то коробка передач - на нейтраль и оттянул? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 Просто ручка, нажали - їде вперед, пустили - тягаєте косілку вручну взад/вперед Коли самоходна - то ти не томишся від того що тягаєш - просто гуляєш за нею. В мене теж є тупік на ширину косілки, туди сама їде, назад ручку відпустив і потіг, не глушимо, просто користуємося як не самохідною 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 у моїх родичів дві косілки Foresta Відмолотили вже майже по 10 років. Заводяться добре, в обох недавно лопнула пластикова ручка газу - але ж 10 років... Собі купив вищевказану алко - не шкодую, те що вона широка - прискорює процес, те що самохідна - полегшує процес. Електро косилкою, як стриг 3 сотки - це 3-4 години. Я їх взагалі не визнаю. То для мінігазончиків. Акумуляторна, те саме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 1 час назад, HumanKM сказал: Я б на Вашому місті однозначно брав бенз + широка (51см) + самоходна + бажано великі колеса Якщо буде вищеописана, то розраховуйте, що стрижка газону 3,2 сотки займатиме 30-40хв. І всзагалі не відбиратиме сил. В мене 4,5 сотки, рози, дерева, багато петлянь. Стрижу +/- годину. Моя косілка Газонокосилка бензиновая AL-KO Easy 5.1 SP-S Вот прямо сейчас на одном ненавистном многими сайте продается *серая* AL-KO 46.2 Li SP с двумя аккумами. Если не она то что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 20 тысяч? Выше была бензиновая за 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 19 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2022 AL-KO 46.2 Li SP с двумя аккумами, проработала час и села, был первый покос 300 кв.м. и первая работа косилки. Говорят, что после нескольких циклов перезарядки, время работы увеличится, но текущее меня более чем устраивает (успел пройти по 4 раза все зоны, пока дождался разрядки в ноль и собрал 2 полных контейнера). Работал без самохода, мне эти 30кг толкать легко. Аккумы разряжались параллельно, а не один за другим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 300 квадратов и два полных контейнера? Вы косите через день? Как-то очень мало наросло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 20 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2022 16 часов назад, Dendnepr сказал: 300 квадратов и два полных контейнера? Вы косите через день? Как-то очень мало наросло. Его неделю назад постелили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 21 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2022 В 23.06.2022 в 12:04, walkman3000 сказал: Вот прямо сейчас на одном ненавистном многими сайте А можно уточнить, что за сайт такой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 21 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2022 Мотоблок или гуркит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2022 В 23.06.2022 в 11:47, HumanKM сказал: Електро косилкою, як стриг 3 сотки - це 3-4 години. Я їх взагалі не визнаю. То для мінігазончиків. Акумуляторна, те саме. То Ви не працювали людською акумуляторною. У мене EGO LM2001E вже 3-й сезон. У комплекті 2 батареї на 5 А*г. Ділянка під газоном близько 4 сотих. Заряду 1 батареї не вистачає тільки навесні, коли трава дуже мокра та навантаження на ніж більше. А зараз 1 батареї вистачає на всю площу. Продуктивність - аналогічна бензиновій. Ширина покосу 50 см. Натомість вона легша, не смердить і тихо працює. Після цієї косарки бензинову ніколи вже не куплю. Минулого року купив і ланцюгову пилу під свої батареї. Бензопилу продав . У будь який момент взяв і відпиляв, що тобі треба. Нуль гемору з пуском холодної, димом та брудом. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg9 Опубліковано: 18 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2022 (змінено) привіт. порадьте газонокосарку. газон 5 соток, умовно рівний, без перешкод, косити потрібно раз в тиждень. косив якоюсь електричною Expert 32см, яку подарував сусід, але хочу купити щось більш достойне. Expert є електричною, в принципі навчився обходитися з кабелями, наступну електричну не виключаю, але і бенз або акум не відкидаю. реально задовбує ширина 32см, хотілося би ширшу, щоб менше ходити, і з більшим бункером відходів, щоб менше витрясати. на що зараз можна звернути увагу для 5 соток не за всі гроші світу? Змінено 18 серпня 2022 користувачем serg9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 18 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2022 Якщо з бензинових, то гляньте у бік Hyundai L 4310. Як варіант. Ціна/якість. Нормальний сервіс. Ще як варіант STIHL RM 248, дуже непогана модель... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veresaj Опубліковано: 15 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 18.08.2022 в 18:31, Dealer сказав: Якщо з бензинових, то гляньте у бік Hyundai L 4310. Як варіант. Ціна/якість. Нормальний сервіс. Ще як варіант STIHL RM 248, дуже непогана модель... Вітаю. Реанімую тему, бо скоро буде актуально. А які ціни зараз на такий штіль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bs0d Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 В 27.07.2022 в 22:00, yurriy сказал: То Ви не працювали людською акумуляторною. У мене EGO LM2001E вже 3-й сезон. У комплекті 2 батареї на 5 А*г. Ділянка під газоном близько 4 сотих. Заряду 1 батареї не вистачає тільки навесні, коли трава дуже мокра та навантаження на ніж більше. А зараз 1 батареї вистачає на всю площу. Продуктивність - аналогічна бензиновій. Ширина покосу 50 см. Натомість вона легша, не смердить і тихо працює. Після цієї косарки бензинову ніколи вже не куплю. Минулого року купив і ланцюгову пилу під свої батареї. Бензопилу продав . У будь який момент взяв і відпиляв, що тобі треба. Нуль гемору з пуском холодної, димом та брудом. Без підколів, просто хочу розібратися, бо самому треба обирати косилку "на вже". Схоже що EGO LM2001E вже знята з виробництва, хоч подекуди в інтернетах пишуть що є в наявності, так само там пишуть про те що вона не самохідна та у комплекті лише одна батарейка на 4аг. Власне питання: чи дійсно ваша комплектувалася двома акумами більшої ємності, і в чому людськість не самохідного девайсу, що по вазі +- такий самий як і бензинові конкуренти (якщо брати суху масу, звичайно)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 (змінено) 37 минут назад, bs0d сказал: і в чому людськість не самохідного девайсу у людини 4 сотки. Там пофіг. Я купив нещодавно самоходну, з поворотними колесами бензинову. У перший день у стані ейфорії махнув 35 соток бур'янів. Скосив за декілька годин. На 4 сотках вага та інше йде на другий план Змінено 23 травня 2023 користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Michael_A Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 Для 4 соток використовую АКУМУЛЯТОРНА ГАЗОНОКОСАРКА OREGON двох АКБ хватає якщо раз в неділю косити (невелика трава). В цілому задоволений, добротно зроблена, брав акмуляторну із-за того що дерева, кущі які треба обкошувати, в плані маневровості без проводів саме то! Рахую бензинова для більш важких задач, більшої площі і тд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 4 часа назад, bs0d сказал: чи дійсно ваша комплектувалася двома акумами більшої ємності, і в чому людськість не самохідного девайсу, що по вазі +- такий самий як і бензинові конкуренти (якщо брати суху масу, звичайно)? Так, дійсно двома на 5 А*г. Це була акція у цього продавця. Людськість у 56-вольтовій системі. Низьковольтні апарати малопродуктивні та швидко "з'їдають" батарею. А на рахунок самохідності - акція була саме на цю модель. Хоча у EGO є і самохідні. До речі, батареї досі не втратили ємності. Окрім газонокосарки експлуатую їх ще у електропилці. На дровах. Назагал EGO виявився якісним китайцем. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 Продам эксклюзивную газонокосилку, мощность 2 кВт, ножи точить не надо, леска. немножко бу Цена договорная, торг только с реальным покупателем. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 23.05.2023 в 15:51, yurriy сказав: Так, дійсно двома на 5 А*г. Це була акція у цього продавця. Людськість у 56-вольтовій системі. Низьковольтні апарати малопродуктивні та швидко "з'їдають" батарею. А на рахунок самохідності - акція була саме на цю модель. Хоча у EGO є і самохідні. До речі, батареї досі не втратили ємності. Окрім газонокосарки експлуатую їх ще у електропилці. На дровах. Назагал EGO виявився якісним китайцем. Теж ЕГО користую загалом задоволений 7соток з двох зарядок покриваю, треба докупити ще один акум. на прикінці літа вона перестала косити ішлав помилку. поміняли плату керування по гарантіі (гарантія 3 роки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз