CAT Опубліковано: 17 січня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2007 Народ, подскажите где оптимальнее купить гипсокартон + крепеж??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CAT Опубліковано: 17 січня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2007 да неужто еще никто не проходил тут данный этапец строительства? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 17 січня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2007 да неужто еще никто не проходил тут данный этапец строительства? летняя мутка с гипсокартоном отпугнула многих потенциальных клиентов, :-D берешь прайсы и обзваниваешь, цены то меняються ......... на память приходит гарматная 8 ( кнауф) , интергипс( с.сосниных 7 или 9,) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TT Опубліковано: 1 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2007 я могу подсказать в личке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CAT Опубліковано: 2 березня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2007 я могу подсказать в личке не прошло и 2 месяца... СПАСИБО дружище, уже закончил гипсокартонные работы :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Влад Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 я могу подсказать в личке А можна и мне подсказку в личку? Надо немерянно гипсокартона Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
A.Ptaha Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 В прошлом году брал на Knauf на ул Гарматной,дешевле нигде ненашел.Там же весь крепеж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TT Опубліковано: 20 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2007 Блин, я имел ввиду обращайтесь в личку !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неужели так тяжело было написать в личку . Я не шарюсь все время по сайту ищя вопросы на мои предложения . Кому нужен гипсокартон спрашивайте . В личку !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз