РУФ Опубліковано: 10 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2011 Я думаю что было бы полезно, открыть подобную ветку. Было не мало тем про как открыть бизнес, про налоговый кредит на обучение, про уплату земельных и подоходный налогов, что изменилось в новым налогом кодексом и тд. но все эти темы разбросаны по всему форуму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 11 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2011 Хмм... мне кажется это будет черезчур Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість oktava16 Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 А мне кажется хорошая идея. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KosEroh Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Я думаю что было бы полезно, открыть подобную ветку. Было бы сразу неплохо определиться, кто будет отвечать в таком подразделе. А то как понаписывают ответов, ховайся в жито... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 24 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2011 Было бы сразу неплохо определиться, кто будет отвечать в таком подразделе. А то как понаписывают ответов, ховайся в жито... а кто отвечает в юрветки и финансах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KosEroh Опубліковано: 24 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2011 а кто отвечает в юрветки и финансах? кто попало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз