zai Опубліковано: 7 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2011 Нужна скидка в магазин мебели Флеш. Планирую покупку мебели серии Red Apple. Может кто работает там, или у кого-то есть скидка в данной сети в размере более 5% (5 процентиов сам имею). Моя благодарность не будет иметь границ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ksu160576 Опубліковано: 8 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2011 только думала предложить а глядь у меня 5% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gospel Опубліковано: 8 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2011 Нужна скидка в магазин мебели Флеш. Планирую покупку мебели серии Red Apple. Может кто работает там, или у кого-то есть скидка в данной сети в размере более 5% (5 процентиов сам имею). Моя благодарность не будет иметь границ. Саша, позвони мне завтра. Два года назад делал учредителям штукатурку, буду рад помочь PS Там за мной еще должок, я помню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Specu Опубліковано: 11 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2011 Добрый день! Ищу скидку в салоне Флеш, либо простые выходы на контактное лицо. Сумма покупки 12-20 тыс грн. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Specu Опубліковано: 12 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2011 Спасибо, уже не нужно, договорился непосредственно с салоном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз