nach Опубліковано: 3 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2011 Нужно, с доставкой в осокорки следующие позиции. лист г/к стеновой 12мм длина 3м - 130шт лист г/к потолочный 9мм обычный - 70шт лист г/к потолочный 9 мм влагостойкий - 20шт лист г/к огнестойкий 3м - 2шт Профиль СD 3 метра Буддеталь(если другой укажите толщину металла) - 350 шт Профиль UD 3 метра Буддеталь(если другой укажите толщину металла) - 200 шт перфоуголок 2.5м - 70шт бабочки - 1000шт дюбель 6*60 - 500 саморезы по г/к -7000 финишная шпаклевка(кнауф) - 15мешков кнауф унифлот 3 мешка Желательно сразу скидывать ваше предложение на jankey@rambler.ru Доставка понадобится на следующий четверг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5555Alex Опубліковано: 4 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2011 Счет на електронке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nach Опубліковано: 4 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2011 Ответил по почте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nach Опубліковано: 4 березня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2011 Всем спасибо, все нашел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroytorg Опубліковано: 4 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2011 Всем спасибо, все нашел Я думаю будет интересно узнать по какой цене Вы все нашли? Хотя бы в личку если можно сообщите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bolodumup Опубліковано: 8 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2011 Я думаю будет интересно узнать по какой цене Вы все нашли? Хотя бы в личку если можно сообщите. и мне в личку)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз