mattkiev Опубліковано: 28 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2011 Я читал о новом налоге для дома больше, чем 200.план, который я, как это 204.4m ... Что я должен делать? Любые предложения по хорошим способом сократить на 5 м? www.allhomes.ru/index.php?action=view_catalog&view=458 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vlam Опубліковано: 1 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2011 Я читал о новом налоге для дома больше, чем 200.план, который я, как это 204.4m ... Что я должен делать? Любые предложения по хорошим способом сократить на 5 м? www.allhomes.ru/index.php?action=view_catalog&view=458 Cделайте сделайте глубину дома на 0.5 м короче, что практически не отразиться на внутренней планировке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вторик Опубліковано: 1 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2011 замуровать кладовку на время обмеров. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 1 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2011 вообще в НК - с ЖИЛОЙ площади и свыше 250 м . Т.е дом должен быть м 500 квадратных . и по 10 грн в год с каждого превышающего квадрата . Как будет дальше - не заморачивайтесь , знал бы прикуп - жил бы в сочи . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viks Опубліковано: 1 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2011 вообще в НК - с ЖИЛОЙ площади и свыше 250 м . Т.е дом должен быть м 500 квадратных . и по 10 грн в год с каждого превышающего квадрата . Как будет дальше - не заморачивайтесь , знал бы прикуп - жил бы в сочи . +1 Сегодня 250 и жилая А завтра попросят очередных денег в МВФ и будет 100кв.м и общая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wironna Опубліковано: 1 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2011 +1 Сегодня 250 и жилая А завтра попросят очередных денег в МВФ и будет 100кв.м и общая А у нас это уже с прошлого года, - жилая, свыше 200, и все коммунальные платежи выше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз