Ivanych Опубліковано: 2 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2008 Нужна проволока диаметрами 4,5 и 6. Еще пожелание, чтобы она была не в бухтах, а целыми кусками, метров по 2, 2,5, 6. Кто знает-помогите! 8 (067) 526-64-25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 3 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2008 Нужна проволока диаметрами 4,5 и 6. Еще пожелание, чтобы она была не в бухтах, а целыми кусками, метров по 2, 2,5, 6. Кто знает-помогите! 8 (067) 526-64-25 видел в прайсах катанку ф6,5 мера-6 euromet.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladislav Опубліковано: 3 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2008 На любой мало-мальски приличной металлобазе энтой проволоки завались. И станки есть для выравнивания... Позвони в "Металл-Холдинг", что на Сапёрно-Слободской Там точно есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivanych Опубліковано: 3 квітня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2008 На любой мало-мальски приличной металлобазе энтой проволоки завались. И станки есть для выравнивания... Позвони в "Металл-Холдинг", что на Сапёрно-Слободской Там точно есть. Не знаю как на любой, но на УГМК и Лемане точно нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladislav Опубліковано: 7 квітня 2008 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2008 Не знаю как на любой, но на УГМК и Лемане точно нет. Я написал где есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivanych Опубліковано: 8 квітня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2008 Я написал где есть Спасибо за совет, там на самом деле есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз