LATINA.84 Опубліковано: 17 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2011 Подскажите пожалуйста сколько стоит выложить цоколь из бута (фундамент залит). Параметры: высота 03 м длина 40 м толщина 0,4 м. Териториально за г. Украинка (Обуховский р-н). Всем большое спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 17 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2011 40х0.3х0.4=4.8м3 х 500=2400грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 17 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2011 Подскажите пожалуйста сколько стоит выложить цоколь из бута (фундамент залит). Параметры: высота 03 м длина 40 м толщина 0,4 м. Териториально за г. Украинка (Обуховский р-н). Всем большое спасибо Тоже очень хочу себе цоколь из бута... И находимсчя мы рядом Скажите, а где бут брать будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LATINA.84 Опубліковано: 17 лютого 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2011 Тоже очень хочу себе цоколь из бута... И находимсчя мы рядом Скажите, а где бут брать будете? Моя стройка в с. Жуковцы. Брать буту скорей всего в Треполье. Есче вариант на м. Выдубычи. Приятно познакомиться. "Земляки". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 18 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2011 Моя стройка в с. Жуковцы. Брать буту скорей всего в Треполье. Есче вариант на м. Выдубычи. Приятно познакомиться. "Земляки". Взаимно.Буду очень признательна, если потом поделитесь всеми подробностями, ок?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Строитель2010 Опубліковано: 18 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2011 (змінено) Поставки камня могут быть с разных мест. Все зависит от того как Вы это представляете Змінено 18 лютого 2011 користувачем Строитель2010 ошибка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз