ecopanel Опубліковано: 16 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2014 Скошенная трава отлично идет и на мульчирование, и на компост, и на на сидерацию (главное скосить до вызревания семян). Это если нет живности и никто ее не ест))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 17 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2014 +1 тоже час с пригорода еду Тебе тоже 11 лет?:-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 21 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2014 А вообще, думаю о какой-то живности для пожирания травы. Все-таки мы за экологию. Так что гуси это интересно. Кто, что скажет? Я можу сказати Купив десяток гусей, щоб траву жерли - в мене дві ділянки поруч, всього 50 соток. Ну, з них подохло двоє: одному не встиг нічого дати з ліків, бо не було вдома. А дружина сказали, що даси, як приїдеш. Приїхав - а воно здохло Другому дав Карбо вегетабіліс "від фонаря", чесно кажучи. Здохло. Коли третє гусеня впало на ножки - напрягся і знайшов йому по реперторію (для людей:D) ліки, що найбільше підходили в даній ситуації. Вижило. Четверте з тими ж симптомами полікував тим же препаратом - вижило! Але таки на роду було їм написано померти Зранку буквально на пів години відволіклися - 5 гусят забили ворони. Двох взагалі не знайшли, тільки п"ятна крові. П"яте було ще живе, але з перебитою шиєю. На жаль, гомеопатією то не лікується. Залишилося троє. Кажу дружині, що як тими трьома займатися, то краще комусь віддати. Вирішили купити 2 десятка. Але вже загородили територію їм сіткою і зверху все перекрили теж сіткою від ворон чи інших хижаків. П"ятеро здохли - одного затоптали, двом не встиг дати ліки і двом дав не ті, що треба. Ну, давав те, що показало гарний результат перед цим. але ситуація змінилася зовсім трошки - і потрібні були інші ліки. Пізно зрозумів і пізно підібрав. Гомеопатія - таки складна наука. так що зараз у мене 18 гусят. І щодо трави. Її стало значно менше, що є, то є. Правда, то не гуси виїли, а я їм рву:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanT-34 Опубліковано: 23 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2014 Я можу сказати Купив десяток гусей, щоб траву жерли - в мене дві ділянки поруч, всього 50 соток. Ну, з них подохло двоє: одному не встиг нічого дати з ліків, бо не було вдома. А дружина сказали, що даси, як приїдеш. Приїхав - а воно здохло Другому дав Карбо вегетабіліс "від фонаря", чесно кажучи. Здохло. Коли третє гусеня впало на ножки - напрягся і знайшов йому по реперторію (для людей:D) ліки, що найбільше підходили в даній ситуації. Вижило. Четверте з тими ж симптомами полікував тим же препаратом - вижило! Але таки на роду було їм написано померти Зранку буквально на пів години відволіклися - 5 гусят забили ворони. Двох взагалі не знайшли, тільки п"ятна крові. П"яте було ще живе, але з перебитою шиєю. На жаль, гомеопатією то не лікується. Залишилося троє. Кажу дружині, що як тими трьома займатися, то краще комусь віддати. Вирішили купити 2 десятка. Але вже загородили територію їм сіткою і зверху все перекрили теж сіткою від ворон чи інших хижаків. П"ятеро здохли - одного затоптали, двом не встиг дати ліки і двом дав не ті, що треба. Ну, давав те, що показало гарний результат перед цим. але ситуація змінилася зовсім трошки - і потрібні були інші ліки. Пізно зрозумів і пізно підібрав. Гомеопатія - таки складна наука. так що зараз у мене 18 гусят. І щодо трави. Її стало значно менше, що є, то є. Правда, то не гуси виїли, а я їм рву:D Все, спасибо! Я уже понял! будем с женой косить, а гусятину покупать. С таким головняком ... Ну его в баню. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ecopanel Опубліковано: 24 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2014 Когда я первый раз приехал в лондон(на автобусе) я никак не мог понять - по времени должны быть в лондоне а реально едем по деревне с одноэтажными домами ... как позже обьяснили ето все лондон, только центр застроен офисными высотками - англичане очень не любят жить в квартирах - поэтому площадь лондона где то в два раза больше москвы при населении на милиона 2 меньшем, им не лень ехать 100 километров(даже богатым) лиш бы жыть в глуши и чем больше глуш тем дороже - думаю мы к етому тоже придем Была когда-то идея "город-сад", там у каждого свой большой участок земли для сада-огорода. И в Англии даже построили пару таких городов. Но идея заглохла благодаря стараниям промышленников. Такие города для системы невыгодны: люди сами выращивают себе еду, не болеют, живут долго, им не продашь лекарства, продукты, дома престарелых и т.п. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 24 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2014 Такие города для системы невыгодны Интересно, до чего доживем мы, что приживется у нас? Когда-то, да и сейчас из сел бегут, потому что делать там нечего, а сейчас доживемся, что в городе есть нечего, туда ломанемся все...Грустно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 24 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2014 Но идея заглохла Идея не заглохла - быстро "кончились" доступные по цене или досягаемости земли. В Европе земля продается метрами, налог платится с оценочной кадастровой стоимости, и всеми, такую оценку нельзя "купить", поэтому, чтобы иметь простор - нужно иметь или достаточно денег или массу свободного времени на дорогу И здоровье здесь ни при чем. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Будем строиться! Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Давайте вернемся к теме. Мне например нравиться такой вид больше (это на нашем участке) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Будем строиться! Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 ....такой уже не нравиться (это вид с окна квартиры) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Мне например нравиться такой вид больше (это на нашем участке) ....такой уже не нравиться (это вид с окна квартиры)Не вижу особой разницы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Будем строиться! Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 А для меня эта разница ощутима.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Давайте вернемся к теме. Мне например нравиться такой вид больше (это на нашем участке) Воскресенье, вторая половина дня (ближе к вечеру)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimam1974 Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Вот и вернулись к теме. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Будем строиться! Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Воскресенье, вторая половина дня (ближе к вечеру)? Фото сделано днем, сразу после грозы. Но речь ведь не о этом.По душе больше вид из окон на природу в частном доме, а не на кирпичные многоэтажки, трубы, краны.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 А тема может трансформироваться в такое направление: Кто как "окопался" в частном доме. Пусть завидуют те, кто остался в квартире";) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Давайте вернемся к теме. Мне например нравиться такой вид больше (это на нашем участке) Не знаю, как вид, а мне просто нравится радуга ))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Кто как "окопался" в частном доме. Пусть завидуют те, кто остался в квартире";)Чето я не завидую ни тем, ни другим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Чето я не завидую ни тем, ни другим... Вы так говорите, как будто "окопались" в бункере и всем обеспечены, или в космическом корабле живете и можете с места на место перелетать:D;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Вы так говорите, как будто "окопались" в бункере и всем обеспечены, или в космическом корабле живете и можете с места на место перелетать:D;)Нет, я просто сильно сомневаюсь, что "бункер" чем-то поможет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2014 Нет, я просто сильно сомневаюсь, что "бункер" чем-то поможет. Ну когда конец света ждали, богатые люди туда на жизнь собирались, готовили кучу скарба для выживания в экстремальных ситуациях. Так что бункер в народном понимании - это как Ноев Ковчег;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Annalaw Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 Созрела я на жизнь в частном доме лет так в 30. Вот через год и начали с мужем стройку, землю искали долго. Почему? 1. свежий воздух, дети всегда на улице 2. пространство (однозначно больше, чем в квартире, не говоря о площади дома, а учитывая летнюю терассу) 3. возможность не сдерживать эмоции))) Детям можно громко кричать, бросать что-то на пол, не боясь злых соседей снизу) 4. ежедневная возможность завтракать-обедать-ужинать на природе 5. независимость от водоканала (+ отсутствие платы за воду) и от других коммуникаций (эл-во исключение, но генератор - проблему решит, думаю) 6. возможность полгода в году принимать солнечные ванные, плавать в бассейне, пусть и в обычном надувном валяться (даже от детского не откажусь) 7. свой огород (в перспективе рассматриваю пару кустов чего-то) + наверняка есть еще что-то, сразу не вспомню 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 Созрела я на жизнь в частном доме лет так в 30. А где поселились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Annalaw Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 А где поселились? Еще строимся в Хотяновке, КГ Межречье Каково это будет - тяжело сказать. Опыт жизни в частном доме небольшой, около года за всю жизнь. Но мне это всегда нравилось) Полгода в Киеве жила в частном доме, с родителями мужа - не то Полгода - за границей, где все практически в частных домах жили - все отлично было 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 27 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2014 А веточка о стройке у Вас есть/планируете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Annalaw Опубліковано: 1 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2014 тут в целом об участке и коттеджном городке говорим www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=154082&page=2 о стройке муж обещал, т.к. я мало то в этом смыслю. Прямое участие принимала лишь в проекте и сейчас в выборе внутренней отделки, техники и прочего 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз