galka1974 Опубліковано: 3 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2015 Ykochubey, так и хочется спеть: летять утки-иии , а так- благодать)))! ZIZU, белочка так испужалась, увидев эту зеленую зверюгу?)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 4 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2015 не успел рассмотреть.. как раз на против солнца.... но думаю гуси. мы там недалеко видели парочку... (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Заяц... вы его не видите? а он есть))) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 5 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2015 Ykochubey, так и хочется спеть: летять утки-иии , а так- благодать)))! ZIZU, белочка так испужалась, увидев эту зеленую зверюгу?)))) та зеленая зверюга сперва позировала, потом цепляться к камере начала своими кострупалками, потом за мной летала... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 Rain by YevKo, on Flickr 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 качеля умат... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 IMG_1158 by YevKo, on Flickr IMG_1190 by YevKo, on Flickr IMG_1213 by YevKo, on Flickr 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 По душе мне американская культура.Чистенько,без выпендрежа,для людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 Rain by YevKo, on Flickr стопудово технологию сохранения молодняка от зайцев у меня позаимствовал ;) шота я не могу въехать - тропинок на траве не видно, они по деревьям там бегают ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 стопудово технологию сохранения молодняка от зайцев у меня позаимствовал шота я не могу въехать - тропинок на траве не видно, они по деревьям там бегают ? от кролей))) но они уже не бегают((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 10 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 йОоопта, это где таких красавцев нашел ? похожи на весенних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VArt Опубліковано: 4 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2015 13 Марафон в Цюрихе 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VArt Опубліковано: 4 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2015 Просто всякое разное весеннее) 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 4 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2015 Дааа,весна в каждом вдохе,в каждом листочке,в каждой росинке!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 5 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2015 Я сегодня преодолел свои первые 10 км))&action_type_map=[%22fitness.runs%22]&action_ref_map=[]"] готовлюсь отмечать свои 40 лет и немножко весны в Сеатле: Seattle May 2015 by YevKo, on Flickr Seattle May 2015 by YevKo, on Flickr в гости залетела такая птичка, по ходу Колибри Kolibri by YevKo, on Flickr и такие *рыбки* проплывали Whales in Tulalip by YevKo, on Flickr ну и закат Sunset in Tulalip by YevKo, on Flickr 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 5 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2015 Какие Ваши годы!Мужчина в самом расцвете сил))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 5 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2015 Я сегодня преодолел свои первые 10 км)) С Днём рождения! Удачи, успехов и настроения, как на аватаре. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 5 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2015 С Днём рождения! Спасибо, но мне ещё месяц до ДР:D я к нему решил собой занятся)) надеюсь увидеть пресс и может даже пробежать какой то марафон.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 8 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2015 Silent night at Mission Beach by YevKo, on Flickr 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 8 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2015 Фото очень подходит для Вашей подписи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 10 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2015 Fun time by YevKo, on Flickr 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VArt Опубліковано: 10 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2015 Сегодня в Гларнерландии 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ykochubey Опубліковано: 24 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr Race by Yev Ko, on Flickr 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VArt Опубліковано: 24 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 Ykochubey,фотографии супер...но этот спорт я не люблю... Добавлено через 1 час 44 минуты Автопортрет с Spheniscus humboldti ( пингвин Гумбольдта). I Believe I Can Fly:D Elephas maximus 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 31 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2015 чуток из старого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз