сосед Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 коллеги, кто использовал стекломагнезитовые листы? думаю мансарду вместо ГКЛ обшить этими листочками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XamGelo Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 Поиск по форуму ничего не дал ? Обсуждалось, только называли МФП или просто магнезитовая плита У себя буду использовать снаружи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 коллеги, кто использовал стекломагнезитовые листы? думаю мансарду вместо ГКЛ обшить этими листочками. Вот так они выглядят в черновом варианте у меня в санузлах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 Магнезитовая плита дороже ГКЛ (90 грн и грубо 45 за лист) Какой смысл обшивать мансарду вместо ГКЛ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XamGelo Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 Смысл для полной мансарды, думаю все же есть... ГК субстанция хрупкая, а гипсоволокнистые листы еще дороже магнезитки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 22 березня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2008 Смысл для полной мансарды, думаю все же есть... ГК субстанция хрупкая, а гипсоволокнистые листы еще дороже магнезитки А чем обшивали мансарды до появления магнезитки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сосед Опубліковано: 23 березня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2008 Поиск по форуму ничего не дал ,потому что забил в поисковик СМЛ. Мансарду на даче раньше вагонкой обшивали.Шикарная вещь!Только с тех пор вагонка повывелась,а та что осталась -стала похожа на фанерку.Но это так,к слову.ГКЛ хрупок и трудоемок,по сравнению с образцом СМЛ,поэтому и присматриваюсь к нему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз