орхидея Опубліковано: 21 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2011 Необходимо зашить камин гипсокартоном,поклеить багет и покрасить потолок.Потолка около 80 квадратов.Сделать надо в конце следующей недели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
асстрой Опубліковано: 21 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2011 Необходимо зашить камин гипсокартоном,поклеить багет и покрасить потолок.Потолка около 80 квадратов.Сделать надо в конце следующей недели Добрый день,Оксана, Миша сейчас свободен, обратитесь к нему, есть контакты? или оставте мне Ваши. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tempereds Опубліковано: 21 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2011 Стоимость работ по обшивке гипсокартоном-примерно 550гпн, отделка-около 300грн, багет-15грн/мп, покраска потолка-20грн/м2. Договор, качество, гарантия. 044-2226159, 096-3125719, 099-6027159. sight@ukr.net Без предоплат. Олег Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sistuktolik Опубліковано: 21 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2011 Необходимо зашить камин гипсокартоном,поклеить багет и покрасить потолок.Потолка около 80 квадратов.Сделать надо в конце следующей недели Дзвоніть . Готовий взяться за обєкт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
орхидея Опубліковано: 21 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2011 согласна-красиво и уютно.Но мне больше подходит немного другой стиль.С дерева будет только верхняя полочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СергейП Опубліковано: 31 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2011 мне как разно и нужно - обшить деревом. что нужно с моей стороны дабы вы четче поняли задачу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз