Tarik Опубліковано: 8 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2011 пр-во Арсенал (Корея), цвет бордовый, высота 2.25 м, ширина -1,18 м отдам по 60 грн/м2. 068-117-78-16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вОВА Опубліковано: 8 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2011 А смысл покупать Ваши остатки (привязка к цвету и размеру) за 60, если можно купить зартмет (польша) по 64, а арсенал я думаю еще дешевле. Как по мне так цена на арсенал явно завышена у Вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarik Опубліковано: 9 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2011 А смысл покупать Ваши остатки (привязка к цвету и размеру) за 60, если можно купить зартмет (польша) по 64, а арсенал я думаю еще дешевле. Как по мне так цена на арсенал явно завышена у Вас. если не устраивает цена, но товар интересен - торгуйтесь по количеству - если надо, то можно дозаказать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз