Andron B Опубліковано: 4 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 [ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] Ось такий стіл для дискової пили я зробив ,може комусь в приґоді стане. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 4 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 Ось такий стіл для дискової пили я зробив ,може комусь в приґоді стане. Якби ВИ добавили фото вид знизу,де гарно видно кріплення,то ціни б не було!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 Интересно. Не совсем понятно - как крепили пилу и какова глубина пробила получается? Надо бы кнопу аварийной остановки предусмотреть на столике. По бокам - заводские линейки закрепить. Как в работе - уже опробовали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andron B Опубліковано: 4 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 [ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] Залежно яку пилку прикрутити,втрата 5 мм . Дійсно кнопка аварійна потрібна .Раньше думав що на деяких пилах немає і мені не потрібно . Я на станині шилом відмітки зробив через 5мм зробив. Думав якщо лінійку металічну преклеіти то заґотовка буде задирати . А так нержавійка плавно іде . По роботі нормально ,правда точності високої не буде .З 300м2 ламінату нею положив .Хорошому знакомому помагала маленький каркасник будувати ( 3500м\л рейки порізав ) .Стіл на якому зараз стояла зробив ,і ще де що по ґосподарству . Стіл леґенький тому цими двома шорупами до робочого стола прикручою, а коли ламінат різав впирав в коропку ламінату . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 правда точності високої не буде. А что так? Стрёмненько, что один угол у пилы не закреплен.Неужели ничего нельзя было придумать? Забить чопики и залить свинца в ножки стола - для устойчивости. А крепление из чего взято? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andron B Опубліковано: 4 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 Ти збільши першу фотоґрафію на пилу подивись , і--подумай навіщо там болт тирчить ? Свинец на здоровя шкідливий . Хочиш мусколи покачати ,тоді в спортзал. Без слів ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2011 Хорош столик. Что переделали бы сейчас иначе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз