IesuiT Опубліковано: 14 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2010 А где у нас под Киевом, лучше вдоль Житомирской трассы, официально купить и спилить свежую ёлку/сосенку можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 14 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2010 А где у нас под Киевом, лучше вдоль Житомирской трассы, официально купить и спилить свежую ёлку/сосенку можно? ФИ!!!!! И нежалко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 14 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2010 Не, не жалко, я спилю ту, которую остальные ёлки заслоняют - расти ей не дают.=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 14 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2010 Не, не жалко, я спилю ту, которую остальные ёлки заслоняют - расти ей не дают.=) так сорные - они обычно кострубатые.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 14 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2010 Не обязательно. Высаживают для продажи рядком с минимальным расстоянием - они друг другу мешают =) Вот такую малютку я бы и взял - мне большой не надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVD Опубліковано: 15 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2010 поспрашивай может у кто на участке собирается рубить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз