B1K@ Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 расстояние между краем наружным первой обрешетки и центром второй - 350 как по инстр. Можна висунути вперед. Головне щоб "язичок" та другий модуль помістилися на наступній латі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 А точнее, чтобы первый и все остальные язычки попадали в обрешетки. имхо: 2см - не критично и сложностей не будет. То, что 2 см будет консольно висеть - не страшно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 А точнее, чтобы первый и все остальные язычки попадали в обрешетки. имхо: 2см - не критично и сложностей не будет. То, что 2 см будет консольно висеть - не страшно. спасибо, огромное, правда стартовые у меня не такие длинные. Это у вас стенд рокуа или РОСТ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Не знаю шо такое ВТХ, я заказывал покрытие ВТХ2702 (это матовый полиэстер) ВТХ - это мелкозернистый матовый поиэстер. 2702 - нумер цвета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 кстати, хотел спросить а как монтируется вент стричка на карнизе. Подскажите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 спасибо, огромное, правда стартовые у меня не такие длинные. Это у вас стенд рокуа или РОСТ? Нет. Стенд у В1К@. А сильно не длинные? Толщина металла - ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 кстати, смотрел видео по монтажу ранилы(руукки) так там желоба водослива прикручивали поверх карнизной планки, а везда в инструкциях карнизная заходит в желоб. это што - кто как хочет так и делает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 кстати, хотел спросить а как монтируется вент стричка на карнизе. Подскажите? Дык Вы же сами фото выкладывали в посте 223... Там все правильно - на планочку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Нет. Стенд у В1К@. А сильно не длинные? Толщина металла - ? где-то 60-70 мм длинная сторона, толщина 2,5 де-то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Дык Вы же сами фото выкладывали в посте 223... Там все правильно - на планочку... тьфу, на коньке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 я уже начинаю париться с этим выбором и решениями, боюсь про..ть, обидно будет, вроде инженер технарь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B1K@ Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 спасибо, огромное, правда стартовые у меня не такие длинные. Это у вас стенд рокуа или РОСТ? Ваша стартова повинна мати довжину 10см. (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Ваша стартова повинна мати довжину 10см. да ну, помоему меньше. А почему вы думаите, шо 10? Вас, кстати не Игорь зовут? извините за прямоту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B1K@ Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 да ну, помоему меньше. А почему вы думаите, шо 10? Вас, кстати не Игорь зовут? извините за прямоту? Ігор --- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Кто-то спрашивал о доп. пароизляции. Если не возражаете - прицыплю здеся ссылочку www.gosthelp.ru/text/M24402003Skatnyekrovliizc.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Ігор --- Я - Виталий, мы наверно осуждаем мою у Вас покупку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 тьфу, на коньке Аналогично, но вверх ногами. Прижим коньком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 я уже начинаю париться с этим выбором и решениями, боюсь про..ть, обидно будет, вроде инженер технарь... СПОКОЙСТВИЕ!!! Не боги горшки обжигают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Аналогично, но вверх ногами. Прижим коньком. Да она под цвет МЧ и сс скотчем двусторонним. Шо поверх МЧ а потом конек. Кстати, Игорь а какой разрез конька, чертежик есть у вас? Какой у меня запас по проему на коньке - шоб я не вылез за конек при сдвиге МЧ вниз по карнизу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Вот так не советую делать. Подкровельное должно дышать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Я - Виталий, мы наверно осуждаем мою у Вас покупку? обсуждаем, пардон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Я - Виталий, мы наверно осуждаем мою у Вас покупку? Вот так не советую делать. Подкровельное должно дышать. не понял, в чем соль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTL Miller Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 шо контробрешетки нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 Да она под цвет МЧ и сс скотчем двусторонним. Шо поверх МЧ а потом конек. Кстати, Игорь а какой разрез конька, чертежик есть у вас? Какой у меня запас по проему на коньке - шоб я не вылез за конек при сдвиге МЧ вниз по карнизу. Снизу клеите на конек и прикручиваете его в обычном порядке. Ща фото вставлю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 16 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2011 не понял, в чем соль? Вместо вент ленты - уплотнитель. В итоге: Здравствуй влагоконденсат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз