Vitrans Опубліковано: 7 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2010 Продам за ненадобностью пробковую подложку 2 мм в кол-ве 5 рулонов (50 м кв). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вОВА Опубліковано: 7 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2010 Цена и телефон для связи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikalya Опубліковано: 8 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2010 интересует 2 рулона. что с ценой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitrans Опубліковано: 8 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2010 Отдам по 150 грн за рулон, териториально нахожусь в Волынской обл, отправка в любой регион Украины, тел 050-438-66-71 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
traffic1 Опубліковано: 8 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2010 Отдам по 150 грн за рулон, териториально нахожусь в Волынской обл, отправка в любой регион Украины, тел 050-438-66-71 Добрый день, если за 100 отдадите то заберу (если предыдущие форумчане не забрали еще) (новая португальская стоит 150 за рулон - (ссылка устарела)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitrans Опубліковано: 8 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2010 Немного поправлю.В этом интернет-магазине такая подлжка стоит 167 грн+Ваша доставка.Моя подложка тоже новая и тоже португальская.Могу предложить по 140 грн+моя доставка.Дальше считайте сами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikalya Опубліковано: 26 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2010 уже постелил. спасибо продавцу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз