Run Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Вот недавно наткнулся на ресурс подсчета стоимости сайтов и ради интереса забил туда форум "строим дом" (ссылка устарела) результат порадовал по сравнению с другими ресурсами 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVD Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Это в ГРН или всё так в евро ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 жжете Я, оказывается, мульйонер - 6,36 миллионов (ссылка устарела) Где получить можно? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 .....Я, оказывается, мульйонер - 6,36 миллионов ..... Это uaprom миллионер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Так оно ж не различает сайты второго уровня ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Так оно ж не различает сайты второго уровня ;) Не во всех зонах.... мой (ссылка устарела) оценило более-менее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 27 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2010 Ыыыы... ВалЯюсь... Так, где деньги получить можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 29 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2010 в представительстве интернета. я бы тоже зашел (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Damiani Опубліковано: 29 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2010 Ой, развод чистой воды Мой сайт, оказывается, стоит 2,19 млрд рублей (ссылка устарела) НО! Почему там стоит дата В Интернете с: August 21st, 2005 ??? Сайту всего год.:D Ну и количество посетителей меня очень порадовало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 29 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2010 Ой, развод чистой воды .......www.kroshki.ucoz.ua НО! Почему там стоит дата ..... Потому что, в вашем случае, оцениваются не kroshki, а ucoz в общем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Damiani Опубліковано: 29 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2010 Потому что, в вашем случае, оцениваются не kroshki, а ucoz в общем. да я то поняла;) так как статистику просмотров моего сайта знаю)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз