Фрай Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 1 час назад, ангелос сказал: знаючи моє ім'я, що зміниться?....це не секрет, тут з багатьма я особисто знайомий. це дно... це питання яке мало лунати від інста-самки, блондинки... звільніть мене від своєї присутності, не треба флуду, мітьте свою наявність деінде. Сумніви все менше. В 20.06.2022 в 21:23, irina1969 сказал: В 20.06.2022 в 21:19, Фрай сказал: Друг в Гостомеле недавно прикупил машину, оккупация научила делать запас и не жаться. 17 тыс грн за дубовые. (Камаз) просили 18 Дякую.А скільки це кубов 8 чи 12 ? Іра, вибачаюсь, що не відповів одразу, робив уточнення. Друг заплатив не 17, то він так хотів, просили 2тис/куб, але зійшлися на 1800/куб, замовив 10 кубів Дроваря знайшов у інеті, звуть Віктор, привезли бусом дня три-чотири назад. от я й питаю скільки ж важить куб дубових дров ТС, бо маю великий сумнів, що там було 10 кубів. Вибачте, не такий довірливий і не такий інтелигентний як мій друг, якому вже трохи за 70 років. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 Фрай, дякую...я також не знаю,скільки влазить в бус...кажуть що краще брати в складометрах, бо там знаєшь за що платишь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 22 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 4 години тому, irina1969 сказав: я вже з дровами, ось тут вже брехня, розуміючи реальність сьогодення, а це від 3-ох до 10-ти днів виконання замовлення. 20.06.2022 в 18:00, irina1969 сказав: потрібні дрова колоті дуб, ясен, граб...до 7 кубів ( Гостомель) а це, що таке? так просто пагаваріть? 4 години тому, irina1969 сказав: я розумію, що у кожного своє розуміння адекватної ціни, але я не готова і не буду платити саму високу ціну в регіоні... повторюсь, так як пости від вас пишуться в моїй темі, виходить звертаєтесь... дайте відповідь, коли я вам озвучив ціни? Я не відповідав вам в данній темі! і взагалі не спілкувались. звідки такі відомості аналізу *високих цін * регіону? Виникає питання, навіщо свій гаять час на моніторинг того, що вже є... ось ще одна брехня. Пані, певно, попутало? ГЕТЬ ЗВІДСИ!- які ж вдалі слова нашого Презитента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 Так ти будешь гАварити зі своєю БАБОЮ...мій чоловік тобі хамлу дзвонив і ти почав щось блеять за те що ціни змінились )) а коли дізнався шо з форума, отримав найвищу ціну...це привід задуматись всім форумчанам чи хочите ви таке відношення за дурні гроші.. ну а темі звісно АП)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 4 часа назад, irina1969 сказал: Фрай, дякую...я також не знаю,скільки влазить в бус...кажуть що краще брати в складометрах, бо там знаєшь за що платишь Мені за ціну всеодно, як домовились так і було, а от чи може влізти у буса 10 кубів дров, вірніше чи він потягне такий вантаж мені дуже цікаво. Бо здається, що мого друга дідугана таки надурили. А в зв'язку з такою такою неадекватною реакцією ТС дозволю собі припущення, що він може мати відношення до цієї доставки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 Я недоговорила)) брешуть в полі собаки і хамло, автор цієї теми...ціни по регіону визначаються за півгодини по телефону,просто ставлючі галочку в локації, бо мені не цікаві ціни наприклад в Закарпатті...потім дізнаються ціни на форумі, ще 5 хвилин...потім форумський барига ІДЕ ГЕТЬ! 5 секунд і ви замовляете машину у адекватів ))на все година часу. Фрай, воно просто хамло(( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 22 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 7 годин тому, irina1969 сказав: Так ти будешь гАварити зі своєю БАБОЮ *і тут Остапа понесло...* 7 годин тому, irina1969 сказав: мій чоловік тобі хамлу дзвонив і ти почав щось блеять за те що ціни змінились в день телефон. 15-20 людей, буває, що людина позв поцікавилась, а потім пропала...звонить через 2 неділі і готова замовить , а ціна змінилась. 7 годин тому, irina1969 сказав: а коли дізнався шо з форума, отримав найвищу ціну...це привід задуматись всім форумчанам чи хочите ви таке відношення за дурні гроші.. знову брехня, ніхто не представлявся, питання звучало яка ціна на гостомель. 6 годин тому, irina1969 сказав: Я недоговорила)) брешуть в полі собаки і хамло, автор цієї теми...ціни по регіону визначаються за півгодини по телефону,просто ставлючі галочку в локації, бо мені не цікаві ціни наприклад в Закарпатті...потім дізнаються ціни на форумі, ще 5 хвилин...потім форумський барига ІДЕ ГЕТЬ! 5 секунд і ви замовляете машину у адекватів ))на все година часу. із цього нічого не зрозумів, але ви нагадали мені мою сусідку тітку Жанну: судима, говорила жаргоном, курила приму без фільтра, айкью відсутнє геть. відносилась до класу люмпенів, тут з вами є тотожність. Але є і відмінність вона була чесна, а ви вигадуєте інсинуацію . І так представниця люмпенів пробила дно, дно мається на увазі соціальні відносини, це той момент коли йде перехід на особистісне, поливання брудом, невиправденна агресія взагалі до незнайомої людини і без причини. Тут ще грає фактор дефект особистості, другими словами психологічне захворювання. Це пояснює необгрунтовану агресію і пошук союзників(вигадування), на прикладі холуя під ніком ф... не виключено, що то є одна і теж особа. Ця вся єресь виглядить так жалюгідно. Весь цей перформанс можна охарактеризувати, що *хотіла пукнуть, а получилось з подливой* . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 22 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 (змінено) ви так сильно непереймайтесь, все буде добре, привезуть дрова, а поки можете подивитись на ці, глибоко вдихніть-видихніть... сьогоднішній момент загрузки і загружена автівка 7 кубів якість відмінна дровцята свіжої заготівлі без трухи і гнилі, мах буде КПД. дуб-граб завтра їде до нашого форумчанина в Гатне, якщо захоче то відпишиться. Змінено 22 червня 2022 користувачем ангелос 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 8 часов назад, Фрай сказал: Мені за ціну всеодно, як домовились так і було, а от чи може влізти у буса 10 кубів дров, вірніше чи він потягне такий вантаж мені дуже цікаво. И все-таки, судя по молчанке, бус был ваш! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 23 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 (змінено) 21 годину тому, Фрай сказав: И все-таки, судя по молчанке, бус был ваш! в мене бусік мах на 3 куба більше не влазе...всі інші автівки самоскиди, сьогодні забув зробити фото вигрузки 10кубів. Ціна в мене нижча, за 10 кубів, ніж привезли вашому знайомому. цінова політика в мене така: чим більше берете тим дешевше ціна за куб. Буси бувають різні, наприклад Мерседес Варіо може везти до 7т... та і вимірювання в кожного постачальника своє...десь я давав розгорнуту відповідь по цьому питанню, помоніторьте, дуже пізнавально, хто ніколи з цим не стикався. Змінено 23 червня 2022 користувачем ангелос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2022 (змінено) 18 часов назад, ангелос сказал: в мене бусік мах на 3 куба більше не влазе... Ок, та й звуть вас не Віктор. Але теж скинули ціну на кількості. 18 часов назад, ангелос сказал: Мерседес Варіо може везти до 7т... А далеко? Бо по паспорту 3700 кг і це аж ніяк не 10 кубів-складометрів. Питання лише в цьому. Наприклад мене ніколи не цікавлять подробиці того в чому не розбираюсь, ковбаси прошу одрізати ось стільки, м'яса також, бо не розумію як його міряти у грамах. І дрова згодний взяти бус чи машину у такому-то вигляді з приблизно вказаним об'ємом. (мені так легше) Теж саме стосується каменю-піщаника на машинах, що стоять як ви з дровами. ) Купував у кв метрах, і з чималим запасом, а в результаті по замірам реально була велика недостача. П.С. А чому одразу не можна було нормально одписатись? Вам же тільки в плюс. Змінено 24 червня 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 26 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2022 Ось так відбувається вигрузка 10кубів(фоткі не зовсім вдалі )… привожу навалом коли скласти буде ~7.5складометра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sh7 Опубліковано: 26 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2022 3 м3 +. Дякую, все як завжди супер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 10 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Бусик «дубовий» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abkiev Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 В 26.06.2022 в 15:54, ангелос сказал: Ось так відбувається вигрузка 10кубів(фоткі не зовсім вдалі )… привожу навалом коли скласти буде ~7.5складометра. Вітаю, скільки зараз така машинка в Нижчу Дубечню? Дуб чи може ще варіанти є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 27 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2022 Писал в ЛС, продублирую здесь, напишите пожалуйста цену на 10 м3 дуб, в с. Бобрица. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 1 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 Интересует 10 кубов в Вышгородский район Новые Петровцы. Какая цена.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Сьогодні привіз вільха-береза… запитуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 зараз доставка тільки правий берег, локація Буча, доставка в радіусі 30км(потрібно уточнювати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 18 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2022 Вільха- правильний вибір для каміна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Angel- Опубліковано: 18 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2022 1 час назад, ангелос сказал: Вільха- правильний вибір для каміна. Яка ціна за куб без доставки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 22 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2022 18.08.2022 в 09:59, -Angel- сказав: Яка ціна за куб без доставки? ціну, завше, рахуєм із доставкой, самовивозу немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 5 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2022 наявність береза і осика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 12 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2022 Добридень. Дуб / акація є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 12 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2022 15 годин тому, InSAn сказав: Добридень. Дуб / акація є? Вітаю! Є граб-дуб -ясен(що буде) те і будем везти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз