ангелос Опубліковано: 3 січня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 січня 2019 ангелос, спасибо за дрова, как раз то что надо. спс, за заказ, рад, что Вам понравилось) пысы... сам в камине эту ольху топлю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 29 січня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2019 дуб, ольха, сосна...в наличии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abkiev Опубліковано: 30 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2019 дуб, ольха, сосна...в наличии. приветствую. почем нынче бус дуба в нижню дубечню? (на середину февраля если) сухой? разгрузить можно на 2х соседних участках? сосед пожилой дядька, тяжко ему носить будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 30 січня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2019 приветствую. почем нынче бус дуба в нижню дубечню? (на середину февраля если) сухой? разгрузить можно на 2х соседних участках? сосед пожилой дядька, тяжко ему носить будет. Вашего размера нет((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abkiev Опубліковано: 30 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2019 Вашего размера нет((( печально( а какой размер дуба есть? ну или что есть в моем размере? Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 2 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2019 печально( а какой размер дуба есть? ну или что есть в моем размере? Спасибо сосновые... дуб 35-45 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 2 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2019 Договорились, но в апреле уже буду торговаться. И мне в не сезон по самой хорошей цене попутным грузом куба 2 дров для камина (береза, дуб) в Музычи привезите, будь ласка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 3 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2019 И мне в не сезон по самой хорошей цене Кстати, да. А когда "не сезон" начинается? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2019 Кстати, да. А когда "не сезон" начинается? апрель-май...в этот период поставщики более лояльные...так что обращайтесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2019 И мне в не сезон по самой хорошей цене попутным грузом куба 2 дров для камина (береза, дуб) в Музычи привезите, будь ласка ок, но мин заказ это 3 куба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 3 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2019 ок, но мин заказ это 3 куба Хорошо, запишите мне три куба для камина, в мае готова по хорошей цене взять Это же вы мне в Осыково машину дров привозили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2019 Хорошо, запишите мне три куба для камина, в мае готова по хорошей цене взять Это же вы мне в Осыково машину дров привозили? это я был, грушки в доль дороги там отпад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 13 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2019 апрель-май...в этот период поставщики более лояльные...так что обращайтесь А вот интересно, цена НЕ колотого дуба какая? Сильно отличается от колотого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 14 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2019 А вот интересно, цена НЕ колотого дуба какая? Сильно отличается от колотого? отличается, но я только колотые вожу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 14 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2019 это я был, грушки в доль дороги там отпад Участок надумаете там покупать, обращайтесь, 265 у.е. сотка ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMAZONIA Опубліковано: 16 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2019 Здравствуйте! Какие сейчас есть дрова и почем с доставкой в Николаевку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 19 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2019 приехала партия ольхи сухостоя, влажность низкая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMAZONIA Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 приехала партия ольхи сухостоя, влажность низкая. Хорошо горят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 3 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2019 ясень...….. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 2 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2019 приветствую. почем нынче бус дуба в нижню дубечню? (на середину февраля если) сухой? разгрузить можно на 2х соседних участках? сосед пожилой дядька, тяжко ему носить будет. есть коротыши до 35см надо? 3300грн у дубечне))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-iris- Опубліковано: 5 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2019 А по чем нынче дрова, дуб, граб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekantrina Опубліковано: 5 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2019 А когда у нас там, самые дешевые дрова? Дуб колотый, ну вы знаете куда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 6 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2019 А когда у нас там, самые дешевые дрова? Дуб колотый, ну вы знаете куда постоянным заказчикам всегда лояльность))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekantrina Опубліковано: 11 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2019 Вау!!! Какие дрова!! Трещат! Горят! Тепло!!!! Спасибо!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 13 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2019 есть бусик граба цена 3500 с доставкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз