БРОДЯГА Опубліковано: 17 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2010 Вот думаю, чем заполнить межэтажное по балкам, по цене и по весу чтоб не сильно, есть пару вариантов 1. камка 2.камыш. Думаю , слушаю советы знатоков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 10 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2010 Думаю , слушаю советы знатоков. знатоков видать нет:( у меня рядом много камыша растет в водоемах, но мне кажется, что насекомые могут остаться в нем, уже в перекрытии... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
varlok71 Опубліковано: 11 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2010 крошка пенопласта.цемент.песок.вода.чуть-чуть фейри решат все твои проблеммы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 11 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2010 у меня рядом много камыша растет в водоемах, но мне кажется, что насекомые могут остаться в нем, уже в перекрытии... Фокус в том что собирают (заготавливают) его в январе-феврале,по-сему без козявок внутри,по-крайней мере живых. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadoss8008 Опубліковано: 11 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2010 Вот думаю, чем заполнить межэтажное по балкам, по цене и по весу чтоб не сильно, есть пару вариантов 1. камка 2.камыш. Думаю , слушаю советы знатоков. Базальтовая вата вам поможет! Все остальное бред. ИМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз