Andy_Osokor Опубліковано: 15 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2010 (змінено) Співробітники моїх друзів потрапили в аварію. Деталі поки не відомі. Дитині терміново потрібна кров групи IV (+). Телефон мами 050 749 3163 Євгенія[/b] П.С. Я сам з підозрою ставлюсь до анонімних постів такого змісту. Але в даному випадку постраждали реальні живі люди. Мій моб. (067) 765-І9-І6, Андрій Змінено 21 листопада 2010 користувачем BlackAlex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008 Опубліковано: 16 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2010 Співробітники моїх друзів потрапили в аварію. Деталі поки не відомі. Дитині терміново потрібна кров групи IV (+). Телефон мами 050 749 3163 Євгенія П.С. Я сам з підозрою ставлюсь до анонімних постів такого змісту. Але в даному випадку постраждали реальні живі люди. Мій моб. (067) 765-І9-І6, Андрій А город то какой? А что собрались делать прямое переливание, если нет то можно любая группа и как подсказка, не знаю где Вы находитесь, но у нас есть банк крови, возле банка крови есть люди которые за деньги готовые сдать, удачи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз