porterlv Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 Зремонтувати можна. Питання чи доцільно то з пересилкою? Ремонт 25 - 35 уо. І не факт, що то апаратна проблема. Була партія з нюансами пару років тому... І взагалі, починати варто з логу роботи централі ;) Якщо цікаво - присилайте плату з клавою. Diver от як для чого. а для централі схема практично не потрібна. Усі включення типові згідно даташитів ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 А что мне даст схема? Или Вы имели в виду найти схему для ремонта? Зремонтувати можна. Питання чи доцільно то з пересилкою? Ремонт 25 - 35 уо. І не факт, що то апаратна проблема. Була партія з нюансами пару років тому... І взагалі, починати варто з логу роботи централі ;) Якщо цікаво - присилайте плату з клавою. Diver от як для чого. а для централі схема практично не потрібна. Усі включення типові згідно даташитів ;) Я конечно очень люблю родной язык ,но привыкнуть не могу(( Я дождусь нормального мастера, он будет в понедельник. Потом буду принимать решение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 Нормальний майстер скаже міняти плату ;) Готовий посперечатись. * якщо ваш нормальний буде з ноутом і адаптером - попросіть його зняти лог старту централі. Мо що підкажу по ньому. . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 Сегодня деятель пришел просто с отверткой и тестером, что то тыкал в контактной группе, сказал на плату или с платы не приходит питание(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flatron 1 Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 Ребята подскажите плата Интегра 64, вроде как накрылась. Издает писк, моргают все лампочки на клавиатуре, не надолго срабатывает серена. Пришел мастер сказал что что то с питанием на плате, надо тупо менять, есть ли смысл или можно отремонтировать? 1)доступный обращаться к Поставщику или звонить defence.ua/ukrayinska-kontakty/ _ по серийнику могут определить ,если это "их" оборудование,как возможный вариант 1.1)год (два) назад до 500шт. насчитал - был Список - платы МЕНЯЛИ "по гарантии" - "заводской брак" - а вдруг повезёт ? 2) весьма "туманные" мастера _ возможно "слетела прошивка" _ надо пробовать подключаться через ноут (комп) c с ПО _ питание всё же есть (вопрос - какое ?) - клавиатура и сирена "живут-то" своей жизнью Пока так .. Добавлено через 8 минут Сегодня деятель пришел просто с отверткой и тестером, что то тыкал в контактной группе, сказал на плату или с платы не приходит питание(( :shock: "НА / С" - "не приходит питание" - могу только сочувствовать Вам ... Если клавиатура СВЕТИТСЯ и на сирену подаётся как минимум +12В ... Мультиметра (тестера) - МАЛО ... defence.ua/defenceacademy/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 1)доступный обращаться к Поставщику или звонить defence.ua/ukrayinska-kontakty/ _ по серийнику могут определить ,если это "их" оборудование,как возможный вариант 1.1)год (два) назад до 500шт. насчитал - был Список - платы МЕНЯЛИ "по гарантии" - "заводской брак" - а вдруг повезёт ? 2) весьма "туманные" мастера _ возможно "слетела прошивка" _ надо пробовать подключаться через ноут (комп) c с ПО _ питание всё же есть (вопрос - какое ?) - клавиатура и сирена "живут-то" своей жизнью Пока так .. 1- ставили в 15 году, вряд ли гарантия пройдет. 2- с утра начала блымкать клава, Клавиатура SATEL INT-KLCDR-GR так вот с верху все лампочки моргали и на экране написано интегра 64, потом все гасло, я полез в коробку, что увидел, что блымкало - щелчок, и на плате загоралось много лампочек, потом все гасло, и могла включится сирена на пару сек ну такое впечатление нет мощности и она затухала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 міняли і не гарантійні (з бракованої партії). На Крайній випадок - відновити роботу можна і плат що не поміняли. Уточніть після чого почались проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flatron 1 Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 1- ставили в 15 году, вряд ли гарантия пройдет. 2- с утра начала блымкать клава, Клавиатура SATEL INT-KLCDR-GR так вот с верху все лампочки моргали и на экране написано интегра 64, потом все гасло, я полез в коробку, что увидел, что блымкало - щелчок, и на плате загоралось много лампочек, потом все гасло, и могла включится сирена на пару сек ну такое впечатление нет мощности и она затухала. 1)именно с 2014г. - 2015г. пошли платы менее надёжные - проц начали ставить другого типа -"экономия" в чистом виде ... 2)для начала надо снять (отключить) "нагрузку" от питания с платы:датчики,сирену и т.д. - оставить только клавиатуру см. стр.16 www.satel.pl/ru/download/instrukcje/b7e4f5f22b4b01565d6be705f628ce933429d0e9.pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 міняли і не гарантійні (з бракованої партії). На Крайній випадок - відновити роботу можна і плат що не поміняли. Уточніть після чого почались проблеми. Хорошо я попробую в понедельник им написать или позвонить, а вдруг. Уточнить после чего начались проблемы с сигналкой, если это вопрос Вы задаете мне ,то ни с чего сегодня за три года первый глюк(( 1)именно с 2014г. - 2015г. пошли платы менее надёжные - проц начали ставить другого типа -"экономия" в чистом виде ... 2)для начала надо снять (отключить) "нагрузку" от питания с платы:датчики,сирену и т.д. - оставить только клавиатуру см. стр.16 www.satel.pl/ru/download/instrukcje/b7e4f5f22b4b01565d6be705f628ce933429d0e9.pdf Да не вопрос, я то могу отключить но там столько подключено проводов, я блин запутаюсь, должен быть алгоритм проверки. Я даже ящик не могу открыть, идет сработка на пульт. хотя он все поотключал коробка открыта аккум снят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flatron 1 Опубліковано: 11 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2018 Хорошо я попробую в понедельник им написать или позвонить, а вдруг. Уточнить после чего начались проблемы с сигналкой, если это вопрос Вы задаете мне ,то ни с чего сегодня за три года первый глюк(( Да не вопрос, я то могу отключить но там столько подключено проводов, я блин запутаюсь, должен быть алгоритм проверки. Я даже ящик не могу открыть, идет сработка на пульт. хотя он все поотключал коробка открыта аккум снят Удачи! Как пишут - продолжение следует ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 12 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2018 А что мне даст схема? Или Вы имели в виду найти схему для ремонта? конечно для ремонта. электрическую схему платы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 12 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2018 конечно для ремонта. электрическую схему платы. А зачем она мне нужна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2018 V.K.L і що? і Як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirtaci Опубліковано: 2 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2018 Інтегра 64, третя і четверта зони постійно видають саботаж, якщо подивитись в DLOADX вікно Состояние, то вони червоного кольору. Що це і як з цим боротись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 2 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2018 Інтегра 64, третя і четверта зони постійно видають саботаж, якщо подивитись в DLOADX вікно Состояние, то вони червоного кольору. Що це і як з цим боротись? на датчиках движения? а кто монтировал эти датчики, вы? если да, то вы не все подключили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirtaci Опубліковано: 3 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Цей і інші монтував я, але проблема тільки з цими двома зонами. При відключених датчиках зони далі червоного кольору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flatron 1 Опубліковано: 3 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Цей і інші монтував я, але проблема тільки з цими двома зонами. При відключених датчиках зони далі червоного кольору. См. стр.20 _ www.satel.pl/ru/download/instrukcje/b7e4f5f22b4b01565d6be705f628ce933429d0e9.pdf Был случай в практике, когда "умирали" последовательно таким образом все зоны поочерёдно _ меняли на плате ИМС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIA Опубліковано: 8 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2018 Добрый днень, кто может подсказать, не могу установить связь по кабелю между КПК SATEL VERSA и компом, год назад подключался, что можно сделать, СПАСИБО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2018 VIA як мінімум, треба розуміти з чим саме у вас проблема, на якому етапі яка помилка. Думаю, якщо робитимете згідно з інструкцією - получиться Або описуйте усе в подробицях... Телепатів же нема на форумі ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIA Опубліковано: 8 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2018 Спасибо, разобрался, все работает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirtaci Опубліковано: 10 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2018 Ситуація така, після скидання всіх настройок дві зони виділені червоним кольором 3 і 4. в вікні Выходы міняю значення двох виходів 3 і 4 "41. Питание" на "2. Трев. пож/вторж" і зони стають як і всі інші зеленого кольору , але зявляється помилка "Выход Out4..." Що тут не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 11 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2018 (змінено) sirtaci так буває, коли тицяєш кнопки не розуміючи для чого... Дайте грошей тому, хто розуміє. Або самостійно розберіться, що куди як і для чого у вас підключено. Та сконфігуруйте систему коректно. Щойно помітив, що на Інтегру 3 місяці тому прошивку оновили. Хто уже оновився, чи виправили календар як обісцяли ще рік тому? Соб - Суб. Лінь до суботи чекати щоб побачити. Змінено 11 вересня 2018 користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 11 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2018 Підкажіть комплектацію для однокімнатної квартири. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maksimx5 Опубліковано: 19 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2018 подскажите какойто простой модуль gsm который можно подключить к централе satel са 6 для оповещения тревоги на мобильный телефон..спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 19 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2018 maksimx5 Любий із серії GSA-04 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз