stars Опубліковано: 4 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2010 Есть 2 двери с коробками, без ручек и замков, для санузла, б/у 4 года, но состояние вполне нормальное, размер 600х2000, ставили строители, поэтому понимаете, что не Италия. Для дачи вполне пойдут, можно и в квартиру если совсем никак новые не купить. Фотки могу сделать если надо. Самовывоз Позняки, ул. Драгоманова. P.S. Люблю пиво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 5 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2010 Есть 2 двери с коробками, без ручек и замков, для санузла, б/у 4 года, но состояние вполне нормальное, размер 600х2000, ставили строители, поэтому понимаете, что не Италия. Для дачи вполне пойдут, можно и в квартиру если совсем никак новые не купить. Фотки могу сделать если надо. Самовывоз Позняки, ул. Драгоманова. P.S. Люблю пиво заберу, скиньте плиз фотки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 5 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2010 буду вторым в очереди!фото! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 6 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2010 буду вторым в очереди!фото! забирайте! я пас! автору спс за фото и удачной отдачи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stars Опубліковано: 8 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2010 Фото дверей, это широкие, те, которые отдаю уже, 60 см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 8 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2010 Как я понял эти вы уже отдали......какие остались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stars Опубліковано: 12 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2010 Неужели никому не нужны, вот те раз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stars Опубліковано: 15 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2010 Двери забрали, тема закрыта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 11 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2014 Есть 3 межкомнатные белые двери. 2 - 600*2000, 1-800*2000, глухие. Можно использовать как щиты или как временные двери. Забирать с Петра Запорожца (Воскресенка). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RWW11 Опубліковано: 11 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2014 Есть 3 межкомнатные белые двери. 2 - 600*2000, 1-800*2000, глухие. Можно использовать как щиты или как временные двери. Забирать с Петра Запорожца (Воскресенка). Двери с коробками или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BeeKeeper Опубліковано: 12 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2014 Есть 3 межкомнатные белые двери. 2 - 600*2000, 1-800*2000, глухие. Можно использовать как щиты или как временные двери. Забирать с Петра Запорожца (Воскресенка). Предварительная бронь. Я сегодня вечером определюсь, буду ли я завтра на авто. Если буду, удобно ли будет забрать завтра после работы (где-то после 20:00, не раньше). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз