Vitalkina Опубліковано: 2 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2010 В рабочем состоянии. Бензин, 2,4, 7 мест, расход - 10л\100км. Тяговитая. Цена 7000грн. 0934654466 Катя. Находится у меня в Обухове. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вОВА Опубліковано: 2 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2010 А как там дела обстоят с переоформлением. Я так понимаю, что с учета будет сниматься за счет покупателя? Не узнавали сколько это будет стоить? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalkina Опубліковано: 3 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2010 Сколько стоит переоформление я не в курсе. Регистрация Ирпенская. Но можем организовать доверенность от первого лица на 10 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalkina Опубліковано: 3 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2010 Кста, с документами всё впорядке, Техосмотр до 2012г. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LATINA.84 Опубліковано: 4 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2010 А как там дела обстоят с переоформлением. Я так понимаю, что с учета будет сниматься за счет покупателя? Не узнавали сколько это будет стоить? Спасибо. Снять с учета без проблем - 1500 грн (примерно), с проблемами (самостоятельно) - около 1000 грн. Поставить на учет чуток меньше (в зависимости от региона). У меня у самого ГАЗ 24 1973 г.в. правда Вышгородская регистрация. Как для работы и для стройки оптимальный вариант, но следить за т.с. нужно четко и своевременно. Тонну берет на ура. Главное правильно груз распределить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalkina Опубліковано: 4 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2010 Спасибо за информацию! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zboromirskij-alexej Опубліковано: 26 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2010 Еще продаеться? А можно попросить немного больше фоток в разных ракурсах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalkina Опубліковано: 26 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2010 Еще продаеться? А можно попросить немного больше фоток в разных ракурсах? Сорри! Уже уехала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zboromirskij-alexej Опубліковано: 29 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2010 Как всегда опоздал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз