Reno Опубліковано: 9 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2010 вау, какой креатив По Вашей реплике понятны и Ваши предпочтения - минимализм, хай-тек. Отсюда новые варианты: "Бруталь", "Хромо-сома", "Реторда", "Шмот", "Ренцо-Пиано", "Айн-цвай-полицай", "Уют капут", "Без ансамбля", "БоПи-скоро", "Ырыгашь пултар". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 9 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2010 "Шмот"може - "Шмон"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 9 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2010 може - "Шмон"? Как вы лодку назовете... С хозяевами магазина поссорился? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Run Опубліковано: 9 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2010 Ильф и Петров отдыхают... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 10 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2010 Ильф и Петров отдыхают... Ага. Вы еще и ценитель! Делаю поправки в предложениях! "Нетленко", "Не корысти ради...", "БалаганоFF", "Ося и Киса", "Эх, прокачу", "А ты кто такой?", "Эмир-динамит", "Не счесть алмазов пламенных в лабазах каменных"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 10 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2010 да уж, название, название, тут полная ж...па с арендой, думаю что с такими успехами придется отложить открытие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 10 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2010 да уж, название, название, тут полная ж...па с арендой, думаю что с такими успехами придется отложить открытие. А если серьезно, я думал, сейчас с арендой нет проблем... сколько объяв везде. Или стали цены задирать арендодатели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 10 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2010 А если серьезно, я думал, сейчас с арендой нет проблем... сколько объяв везде. Или стали цены задирать арендодатели? объяв много, а вот хороших мест мало. Как правило это либо очень дорого, потому пустое, либо место паганое. в хороших местах с вменяемой арендой, люди как говорится в очередь стоят. вчерась предложили павильен на воскресеке за 17000 грн в мес., в тц дешевле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз