Nobel Опубліковано: 9 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2011 ну не знаю...скількох маю знайомих на фірмах по опаленню і просто "майстрів з ліцензією" ...ніхто такі фільтри не встановлює... соляні, механічної очисти - встановлюють...а от магнітні - ні... хто правий а хто ні - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 9 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2011 ну не знаю...скількох маю знайомих на фірмах по опаленню і просто "майстрів з ліцензією" ...ніхто такі фільтри не встановлює... соляні, механічної очисти - встановлюють...а от магнітні - ні... хто правий а хто ні - Я за них не агитую. Хочете ставте, хочете ні. Одне знаю-досконало ще ніхто не може дати відповідь, чи не шкідлива ця вода для людини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grishko_artur Опубліковано: 12 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2015 Я тоже за магнитный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasko Опубліковано: 18 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2015 Раскажу свой опыт по магнитам. Есть две колонки газ Аристон полу-турбо. Установленные в одном доме с разницой в 2-ве недели. Так вот где нету магнита - каждые полтора года промывка. Там где магнит был - теплообменник чистый был 4-и года, но пришлось варить так как никто не чистил от сажи и он буквально прогорел, про причине качества газа.... Так что я тоже за МАГНИТ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valent75 Опубліковано: 18 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2015 Я тоже за магнитный Коллеги, а кто подскажет, ставить магнитный фильтр на входе контура отопления конденсационного котла имеет смысл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ts3 Опубліковано: 18 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2015 Коллеги, а кто подскажет, ставить магнитный фильтр на входе контура отопления конденсационного котла имеет смысл? Особого смысла нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valent75 Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 Особого смысла нет Спасибо за мнение. А почему так, у них теплообменники не забиваются? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 А почему так, Потому что он думает так, а я за МАГ. Вот и решайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз